Ytong и Multipor осигуряват необходимия комфорт във всеки дом.

„Сезоните се сменят, комфортът остава" е слоганът на кампанията на „Ксела България'' - производителят на минерални топлоизолационни плочи Multipor и блокове от клетъчен бетон Ytong, чрез която всеки може да получи повече информация за продуктите и да поиска персонална оферта за своя дом. Драго Симеонов е посланик на компанията за втора поредна година.

 

На специално създадения сайт ytongmultipor.bg може да се разбере защо Драго Симеонов е усмихнат и спокоен в дома си, независимо от вятъра, температурите или гръмотевиците навън. Това е заради продуктите Ytong и Multipor, които създават стандарти за топлоизолационна зидария и пожарозащитна топлоизолация.

 

 

 

 

 

Единственият зидарски материал в България с декларация за въздействие върху околната среда - Ytong, и минералните топлоизолационни плочи с най-висока оценка за влияние върху вътрешния въздух А+ - Multipor, поставят изключително високи стандарти в строителната дейност.

 

И двата продукта на „Ксела България'' са съставени от напълно естествени суровини - цимент, пясък, вар и вода, което ги прави абсолютно екологични и дава възможност за изграждане на висококачествен и здравословен микроклимат у дома. Също така Ytong и Multipor притежават най-високия клас по реакция на огън - А1. Това определя основното им предимство и факта, че в случай на пожар, за разлика от други материали, не се възпламеняват и не отделят дим и вредни емисии както за човека, така и за околната среда. Повече информация тук.

 

Xella Group е водещ, международно действащ доставчик на строителни материали и свързаните с нея индустрии с продажби от 1,5 милиарда евро (2016) и над 6,676 служители. Xella е със седалище в Дуисбург / Германия, притежава 97 завода за производство в 20 държави и търговски организации в повече от 30 страни. На много от пазарите си Xella заема водещи позиции. Повече информация за Xella Group можете да откриете на интернет сайта: www.xella.com.