Проектите са на 5 модела с различен дизайн, обединени от високо качество, уют и функционално разпределение.

Проектите са разработени от водещи архитектурни бюра по най-високи строителни стандарти и същевременно са на атрактивни цени. Къщите са изцяло проектирани със система за еднофамилни къщи YTONG. Именно тези продукти позволяват създаването на дом с модерен дизайн и практично разпределение, чието изпълнение се осъществява за много по-кратко време от обичайното.

 

Клетъчният бетон YTONG е екологичен материал, произведен от естествени суровини. Изграждайки дом с блокове от клетъчен бетон YTONG, се постига висока енергийна ефективност, защита от пожар и здравословен микроклимат в помещенията. Комфортът и спокойствието са гарантирани, а възвращаемостта на вложените средства - сигурна, защото клетъчният бетон YTONG не старее и не променя качествата си с годините.

 

Петте архитектурни проекта на къщи АЛФА, АСТРА, ВЕГА, ПРИМА и СИГМА представят разнообразни варианти на практичния дом. Сред тях има подходящи както за любителите на класическия и семпъл стил, така и за почитателите на по-модерния и съвременен дизайн. Екипът от специалисти е разработил архитектурните проекти така, че всеки може да намери най-подходящата къща сред тях спрямо своите предпочитания и изисквания.

 

 

 

 

 

 

Повече информация за готовите архитектурни проекти на YTONG можете да намерите тук.

 

''Ксела България'' е на българския пазар близо четвърт век. Компанията е дъщерно дружество на Xella Baustoffe GmbH, водещ световен производител на строителни материали като варо-силикатни тела за зидария SILKA, блокове от клетъчен бетон YTONG, минерални топлоизолационни плочи Multipor и много други. Приоритетните направления, в които „Ксела" работи, са енергийната ефективност, опазването на околната среда и създаването на сгради, които осигуряват високо качество на живот.