Международното специализирано изложение за строителство и архитектура се провежда от днес до 25 октомври в НДК.

СТРОЙКО ЕКСПО ЕСЕН 2020 ще обедини иновации за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища, представяйки пълен цикъл на устойчиво живеене в хармония със зелените технологии и иновации. В търсене на къщата, която се подчинява изцяло на индивидуалните нужди на своите обитатели и сигурна среда за живот, тази година изложението развива две нови направления: СТРОЙКО Future и СТРОЙКО Safеty. Предвижда се и съпътстваща програма с дискусия за визията за високотехнологичния дом и град, както и конференция "Зелени градове за устойчива Европа". Входът за изложението е свободен, а работното време е от 10:00 до 19:00 часа.

 

 

По традиция „КСЕЛА България" ЕООД представя своите продукти с марките YTONG, SILKA и Multipor на щанд №100 в централното фоайе на НДК. Акцентът тази година пада върху новите YTONG AKUSTIK и YTONG KOMFORT, които осигуряват допълнителен комфорт за обитаване в сградите. Това е постигнато чрез подобрени топлоизолиращи качества и звукоизолационни характеристики.

 

 

Новите блокове YTONG KOMFORT са по-леки в сравнение с предшественика си YTONG KLASSIK, подобрени са и топлоизолационните им свойства. Те имат универсално приложение при изграждане на неносещи стени - както преградни, така и външни.   

 

 

YTONG AKUSTIK замества досегашния YTONG MASSIV. Новите блокове са по-леки, имат и по-добри топлоизолиращи свойства спрямо своя предшественик. Основното им предназначение е за изграждане на вътрешни стени с подобрена шумоизолация, както и за носеща зидария.

 

 

Всичко за новите продукти с марка YTONG ще може да научите от служителите на „КСЕЛА България" от отдел "Продажби", а за консултации по технически въпроси на ваше разположение ще бъде продуктовият мениджър инж. Бойко Пенев.