СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
"БЕЗ АВАРИИ" два дни в Пловдив
 Facebook

"БЕЗ АВАРИИ" два дни в Пловдив14.11.2019 / 15:50 - CityBuild.bg

При голям интерес започна първият по рода си форум на Виа Експо, който се фокусира върху иновациите за повече сигурност и безопасност на оборудване, съоръжения и сгради.

 

Два дни "БЕЗ аварии" ще бъде място за полезна среща между лектори и изложители от 7 държави с представители на водещи компании. Конференцията беше открита от Добрина Проданова - председател на Търговско-промишлена камара Пловдив, инж. Атанас Ангелов - председател на УС на Българската асоциация на архитектите и инженерите - консултанти, и Йоханес Ван Селм - съветник към Италианската организация за индустриална поддръжка и към Европейската федерация на националните асоциации за индустриална поддръжка. Всички те отправиха призиви за прилагане и осмисляне на ползите от превантивни мерки. "Виждайки във ваше лице елита на индустрията, сме спокойни, че ще имаме едно по-безаварийно бъдеще" - обърна се към участниците Таня Булдеева от Виа Експо.

 

 

Форумът ще продължи и утре. Организаторите ви канят да посетите изложбената зона, която е със свободен достъп. Посещението е отлична възможност за запознаване с иновативни решения за сигурност, безопасност, видеонаблюдение, укрепване на сгради и съоръжения, апаратура за измерване и наблюдение на гранични стойности и отклонения, лични предпазни средства, мониторинг на качеството на електрическата енергия и непрекъсваемо захранване, интерком системи и евакуационно оповестяване. Интерес предизвиква софтуер с елементи на изкуствен интелект - той управлява множество системи и минимизира възможността за човешка грешка. Акцент са електрически задвижки и защитни блокиращи системи, които предотвратяват ненужни разливи. Сред темите в конферентната програма са инфрачервена термография, животоспасяваща техника, финансиране на проекти, сертифициране на продукти за безопасност.

 

 

"БЕЗ аварии" е насочена към широк спектър производства. Ако искате да постигнете по-високо ниво на безопасност и конкурентност, заповядайте на форума. Работното време е от 10.00-18.00 (14 ноември), 9.30 - 15.00 (15 ноември), Гранд Хотел Пловдив. За повече информация: www.viaexpo.com.

 

 
още от Новини

още от Страната