СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Демонстрират първата в България инсталация за „Виртуална историческа разходка“
 Facebook

Демонстрират първата в България инсталация за „Виртуална историческа разходка“17.11.2017 / 12:28 - CityBuild.bg

Утре от 13:00 часа в Регионален исторически музей в Шумен.

 

От екипа на Love 2 Design са горди, че съвместно с ръководството на РИМ Шумен са успели да пуснат в експлоатация в България нещо, което досега никой не е правил. Всеки посетител на музея до края на годината ще има възможност да се потопи във виртуалния исторически свят на Омуртаговия дворец на древна Плиска.

 

По време на демонстрацията ще се говори за самата технология и как тя би могла да ви помогне в ежедневието и бизнеса. Приложенията й в бизнеса носят добавена стойност за вашите продукти и/или услуги, а представянето им може да бъде зашеметяващо. В живота ще започнем да използваме Виртуална Реалност (VR) за всякакви неща. Чрез тази технология ще учим нови езици, ще посещаваме космически места, ще се връщаме назад във времето и какво ли още не, казват още от Love 2 Design.

 

Демонстрират първата в България инсталация за „Виртуална историческа разходка

 

Love 2 Design е студио, което предлага завършен цикъл за пълното вътрешно обзавеждане на дома, офиса и хотела - от идеята до най-малкия реализиран детайл. Екипът от млади и опитни професионалисти комбинира индивидуален подход, най-нови технологии за визуализиране и качествени материали. Съчетава функционалност, естетически форми, елегантност, стил и уют. А балансът от цена и качество е постижим с правилно планиране, професионализъм и отдаденост към работата, която е страст към дизайна и творческия процес.

 

 
още от Новини

още от Страната

още от Любопитно