СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Фасадите съхнат бързо с Баумит СтарТоп
 Facebook

Фасадите съхнат бързо с Баумит СтарТоп16.09.2019 / 12:28 - CityBuild.bg

Новото при мазилката е комбинацията от висококачествено силиконово свързващо вещество и иновативен функционален пълнител.

 

 

Иновативен пълнител

 

Баумит СтарТоп и Баумит СтарКолор са ново поколение премиум силиконови мазилки и бои. Те са подходящи за всички нови и реновиращи се фасади и могат да се полагат както върху топлоизолационни, така и върху мазилкови системи. Новото при мазилката Баумит СтарТоп е комбинацията от висококачествено силиконово свързващо вещество и иновативен функционален пълнител, който притежава много голяма специфична повърхност, тъй като има силно нагъната структура и пори. Те много напомнят структурата на корала.

 

 

Хидрофилен/хидрофобен ефект за бързо съхнене

 

Структурата и порите на пълнителя на мазилката Баумит СтарТоп помагат на попадналата върху повърхността влага да се разпространи бързо и повсеместно, а същевременно много фината микроструктура се грижи за бързото съхнене на мазилката. Т.е. хидрофилното свойство се грижи повърхността да изсъхне бързо при влажно време.

 

Хидрофобната природа на Баумит СтарТоп осигурява добра водоотблъскваща способност, като при дъжд водата се оттича лесно по повърхността.

 

Комбинацията от трите функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързото изсъхване на повърхността, се грижи за това фасадата с Баумит СтарТоп да бъде отлично защитена от атмосферни влияния и замърсяване.

 

Ниската склонност към замърсяване е обусловена от бързото съхнене на мазилката. Благодарение на него върху фасадата не се развива естествена хранителна среда за плесените и гъбичките. Тази защита се засилва допълнително от по-високото съдържание на специални добавки под формата на микрокапсули с удължено освобождаване на активното вещество без отрицателни въздействия върху околната среда.

 

Офис сграда на „Перфект 1" ЕООД в село Селище, област Благоевград. Фасадата е изпълнена с Баумит Топлоизолационна система Про с крайно покритие СтарТоп.

 

Лесно полагане и много цветове

 

Баумит СтарТоп е много по-лесна за полагане. Нанася се бързо, с по-малко усилие и е по-пластична. Крайната визия се отличава с равномерна и красива структура. Лесното нанасяне на фасадната мазилка гарантира чудесен резултат във всяка от предлаганите пет структури - драскана структура 1,5K, 2K, 3K и влачена структура 2R, 3R. А в случай, че изберете боята СтарКолор, работниците ще оценят отличната покривност и възможността за боядисване с еърлес машина. Боята е паропропусклива, водоотблъскваща и може да се използва универсално. И СтарТоп, и СтарКолор се предлагат в 758 цвята.

 

Еднофамилна къща в село Хвойна, област Смолян. Фасадата е изпълнена с крайно покритие СтарТоп.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор