СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
DEKO floor подови системи за подземни паркинги и гаражи
 Facebook

DEKO floor подови системи за подземни паркинги и гаражи19.09.2019 / 12:22 - CityBuild.bg

Покритията от „Оргахим“ са износоустойчиви, подходящи за различни условия, лесни за полагане и с опция за избор на цвят и постигне на противохлъзгащ ефект.

 

При изграждането на подземни паркинги и гаражи покритието и конструкцията на пода са подложени на различни климатични условия, сол (ползвана против обледяване на пътя през зимата), агресивна кал, моторни масла и др.  Ето защо основните изисквания към подовото покритие при изграждане на такива обекти са износоустойчивост, практичност при почистване, висока атмосферна, студо- и влагоустойчивост.

 

DEKO floor предлага широка гама продукти за подови настилки от синтетични смоли, успяваща да удовлетвори всички тях. Покритията са подходящи за най-различни условия - от лек трафик до тежки условия на експлоатация, лесни са за полагане, с възможност за избор на цвят по картел RAL, силно износоустойчиви и с опция за постигне на противохлъзгащ ефект.

 

 

Една от възможните системи (релефна дебелослойна с посипка от кварцов пясък), подходяща за изграждане на подово покритие за подземни паркинги и гаражи, включва следните продукти с марка DEKO floor:

 

  • грунд: DEKO floor Primer RD;
  • основно покритие: DEKO floor Universal + посипка от кварцов пясък (различната зърнометрия на пясъка определя степен на противохлъзгащ ефект на системата);
  • финиш: DEKO floor Universal

 

За трета поредна година „Оргахим" АД участва в Пловдивския панаир, като представя серия от висококачествени продукти под бранда DEKO floor и декоративна подова настилка от естествен мрамор DEKO di marmo. Събитието ще се състои от 23 до 28 септември на щанд 6С1 в палата 6. Повече за видове системи DEKO floor, може да намерите тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор