СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
GROHE представя нова серия душове Tempesta 250
 Facebook

GROHE представя нова серия душове Tempesta 25021.01.2021 / 11:30 - CityBuild.bg

Те са лесни за монтаж и оборудвани с най-новите технологии.

 

Вашата нова мечтана баня e на практика завършена, но все още трябва да изберете душ? Прекратете търсенето - душ системите GROHE Tempesta са перфектният избор за всяка модерна баня и правят вашето душ изживяване най-доброто досега. Серията е създадена с оглед на всеки бюджет, а тъй като системата е цялостно решение, спестявате време и пари, защото не е необходимо да купувате допълнителни части или да ги инсталирате.

 

 

Освен красивия дизайн, душ системите Tempesta предлагат и много характеристики, които да създадат най-доброто изживяване. 390-милиметровото душ рамо може да се завърти от едната до другата страна, за да намерите най-удобната за вас позиция. Държачът за ръчен душ лесно се мести нагоре и надолу по тръбното окачване, за да е удобно за всеки член на семейството в зависимост от височината му.

 

 

Понеже качеството е от първостепенно значение, GROHE непрекъснато се стреми да предлага на своите клиенти възможно най-добрите продукти с най-новите технологии и точно тук се изявява душ системата Tempesta 250. Налична с кръгла или квадратна душ пита, с модерния си елегантен стил тя е идеална за всяка баня. Душ питата е с диаметър 250 мм за още по-равномерно покритие на струята. Големият й размер създава мека деликатна водна струя, която успокоява кожата. Пресъздавайки усещането за ободряващ летен дъжд, струята Rain отмива стреса и оставя чувство за свежест.

 

 

Ако изберете душ система Tempesta Cosmopolitan 250, получавате душ пита Tempesta 250, ръчен душ Tempesta Cosmopolitan 100, термостат, тръбно окачване с душ рамо 390 мм, въртящо се на 180°, и плъзгащ елемент за регулиране на височината на ръчния душ, плюс 1750 мм Twistfree шлаух. Може да се възползвате и от иновативната функция AquaDimmer, която ви позволява лесно да превключвате между душ пита и ръчен душ. Ергономичните ръкохватки са лесни за управление дори с мокри ръце. Ако всеки път се чудите къде да оставите сапуна и шампоана, може да купите поставката GROHE EasyReach, за да държите всички продукти под ръка.

 

 

Душ системите Tempesta 250 са налични с термостатни или стандартни едноръкохваткови смесители. Оборудвани с технология GROHE EcoJoy, душ системите са създадени да пестят вода и енергия, като по този начин опазват ценни ресурси. Дебитният ограничител свежда разхода на вода до 9.5 литра на минута, намалявайки разхода с до 40%, без да прави компромис с качеството. Получавате и много удобни характеристики, които да направят цялостното душ изживяване още по-приятно:

 

✅ GROHE DreamSpray технология за по-голяма прецизност и равномерно разпределение на водата към всички дюзи.

 

✅ GROHE StarLigh дълготрайно хромирано покритие, изключително издръжливо на замърсяване и надраскване.

 

✅ GROHE SpeedClean анти-варовикова система предотвратява натрупването на котлен камък и улеснява почистването на душ главата.

 

✅ Вътрешни водни пътища защитават от изгаряне и удължават живота на хромираната повърхност.

 

✅ GROHE TurboStat осигурява вода с желаната температура за части от секундата и я поддържа постоянна през цялото време.

 

✅ GROHE SafeStop гарантира, че няма как случайно да увеличите температурата над 38°C, за да предотврати изгаряне.

 

✅ GROHE SafeStop Plus позволява да настроите допълнителен ограничител до 43°C.

 

✅ GROHE Twistfree предотвратява усукване на шлауха.

 

Tempesta 250 е наградена с известното отличие iF Design Award 2020, както и с международната награда ICONIC AWARD 2020: Иновативна архитектура. Независимо коя душ система Tempesta изберете, тя ще предлага удоволствие от душа на ненадмината цена. Оборудвани с толкова много иновативни функции, петгодишната гаранция и обещание за качество на GROHE, няма как да сбъркате.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор