Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

441

Комплектът съдържа всички важни принадлежности и намалява риска от повреждане на компонентите


Снимка: Hörmann. За да се гарантира добро общо впечатление от дома, от решаващо значение е добре поддържаното състояние на гаражната и външната врата.

Особено по-старите гаражни и външни врати могат да загубят интензивността на цвета си с течение на времето поради външни атмосферни влияния. Затова редовното почистване и грижа са още по-важни не само за запазване на красивия външен вид в дългосрочен план, но и за предпазване на конструктивните елементи от износване и корозия. С комплекта за почистване и поддръжка, разработен специално за Hörmann в сътрудничество с компанията Sonax, вратите за дома и индустрията могат да се почистват бързо, лесно и професионално.

Чистите и добре поддържани гаражни и външни врати оказват голямо влияние върху първото впечатление за даден имот. Ето защо много собственици отдават голямо значение на поддържането им в добро състояние: „В разговори с нашите търговски партньори многократно сме установявали, че за частните крайни потребители е много важно да почистват и поддържат правилно своите гаражни и външни врати. Възползвахме се от тази възможност, за да разработим подходящо решение. Основният ни приоритет беше добавената стойност за клиента. Ето защо в лицето на Sonax намерихме силен и опитен партньор за разработването и внедряването на нашия комплект за почистване и поддръжка“, обяснява Крис Клайн, продуктов мениджър за гаражни врати в Hörmann KG Ichtershausen.

Комплектът за почистване и поддръжка на Hörmann съдържа всички важни принадлежности, като почистващ препарат, масло за защита от износване и корозия, полиращ препарат, гъба за почистване и нанасяне на полиращ препарат и микрофибърна кърпа за отстраняване на остатъците от полиращия препарат. Комплектът не само улеснява процеса на почистване, но и намалява риска от повреждане на компонентите като драскотини или промяна на цвета.

Снимка: Hörmann. На снимката можете да видите компонентите на комплекта и да направите сравнение между изгледа на гаражната врата преди и след използването на комплекта.

„Клиентите могат да бъдат сигурни, че използват тестван от производителя комплект с точно подбран почистващ препарат и подходящ полиращ препарат за своите врати за дома и индустрията“, обяснява Кнут Хьопел, продуктов мениджър за гаражни врати в Hörmann KG Ichtershausen. При редовна употреба сградните елементи се почистват, поддържат и защитават ефективно. Повърхностната структура и цветовото възприятие на продуктите се запазват в дългосрочен план.

ОЩЕ НОВИНИ

Иновация в производството на архитектурни системи Профилинк е пътят към реализиране на вашите най-смели проекти

Иновация в производството на архитектурни системи Профилинк е пътят към реализиране на вашите най-смели проекти

Благодарение на усъвършенстваните производствени възможности на LINKIN компанията вече може да предложи двустранно фолирани ПВЦ и двустранно боядисани в различни цветове алуминиеви системи

Пластификаторът THERMO GUARD – специална добавка към циментови замазки

Пластификаторът THERMO GUARD – специална добавка към циментови замазки

Продуктът на ТЕРАЗИД е особено подходящ при системи за подово отопление, ускорява изсъхването на замазките и подобрява обработваемостта и топлопроводимостта

Нова кампания на GROHE подчертава персонализираното душ изживяване

Нова кампания на GROHE подчертава персонализираното душ изживяване

Shower Happiness насочва вниманието към максималното удоволствие от водата с душ системите GROHE Tempesta и GROHE Euphoria SmartControl 310 

IKIS Light – повече от 20 години професионални решения за осветлението на всяко пространство

IKIS Light – повече от 20 години професионални решения за осветлението на всяко пространство

Днес в портфолиото на компанията има над 5 000 успешно завършени проекта

Висококачествените керемиди Tondach вече са на трайно по-изгодни цени

Висококачествените керемиди Tondach вече са на трайно по-изгодни цени

Ако търсите най-доброто решение за вашия покрив от широката продуктова гама, „Винербергер“ ще ви съдейства с експертиза и съвети за избор