СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Камарата на строителите откри фотоизложба „Виж София - заедно строим за хората"
 Facebook

Камарата на строителите откри фотоизложба „Виж София - заедно строим за хората"22.10.2020 / 17:18 - CityBuild.bg

Традиционно експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с дрон.

 

Те показват знакови здания, съоръжения от инфраструктурата и места в столицата, сред които са новите станции на метрото, обновеният бул. „България“, изграждащият се участък на Софийския околовръстен път, реновирани сгради паметници на културата, модернизирани детски градини, облагородени паркове и зони за отдих и др. В изложбата са включени снимки на екипа на вестник „Строител", на гост-фотографи и снимки, предоставени от фирмите.

 

Седмата фотоизложба „Виж София - заедно строим за хората" беше открита на моста при НДК от председателя на Управителния съвет на Камарата на строителите в България инж. Илиян Терзиев и кмета на Столична община Йорданка Фандъкова. „Рядко имаме възможност да се убедим, че градът ни се развива и променя благодарение на усилията на много хора - строители, проектанти, архитекти, благодарение на търпението и финансирането от гражданите на София и благодарение на инвестициите на Столичната община," каза кметът.

 

Изложбата е посветена на Деня на строителя – Димитровден. До 1 ноември гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

 

 
още от Новини

още от София