СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
"Ксела България" предлага готови архитектурни проекти на еднофамилни къщи
 Facebook

"Ксела България" предлага готови архитектурни проекти на еднофамилни къщи12.07.2018 / 17:27 - CityBuild.bg

Проектите са на 5 модела с различен дизайн, обединени от високо качество, уют и функционално разпределение.

 

Проектите са разработени от водещи архитектурни бюра по най-високи строителни стандарти и същевременно са на атрактивни цени. Къщите са изцяло проектирани със система за еднофамилни къщи YTONG. Именно тези продукти позволяват създаването на дом с модерен дизайн и практично разпределение, чието изпълнение се осъществява за много по-кратко време от обичайното.

 

Клетъчният бетон YTONG е екологичен материал, произведен от естествени суровини. Изграждайки дом с блокове от клетъчен бетон YTONG, се постига висока енергийна ефективност, защита от пожар и здравословен микроклимат в помещенията. Комфортът и спокойствието са гарантирани, а възвращаемостта на вложените средства - сигурна, защото клетъчният бетон YTONG не старее и не променя качествата си с годините.

 

Петте архитектурни проекта на къщи АЛФА, АСТРА, ВЕГА, ПРИМА и СИГМА представят разнообразни варианти на практичния дом. Сред тях има подходящи както за любителите на класическия и семпъл стил, така и за почитателите на по-модерния и съвременен дизайн. Екипът от специалисти е разработил архитектурните проекти така, че всеки може да намери най-подходящата къща сред тях спрямо своите предпочитания и изисквания.

 

 

 

 

 

 

Повече информация за готовите архитектурни проекти на YTONG можете да намерите тук.

 

''Ксела България'' е на българския пазар близо четвърт век. Компанията е дъщерно дружество на Xella Baustoffe GmbH, водещ световен производител на строителни материали като варо-силикатни тела за зидария SILKA, блокове от клетъчен бетон YTONG, минерални топлоизолационни плочи Multipor и много други. Приоритетните направления, в които „Ксела" работи, са енергийната ефективност, опазването на околната среда и създаването на сгради, които осигуряват високо качество на живот.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор