СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Legrand България лансира новата система за структурно окабеляване LCS3
 Facebook

Legrand България лансира новата система за структурно окабеляване LCS327.11.2017 / 16:40 - CityBuild.bg

На специално събитие фирмата представи иновации в областта.

 

Снимка: Legrand България

 

На 23 ноември Legrand, глобален специалист в изграждането на електически и цифрови инфраструктури, обяви лансирането на LCS3, новата система за структурно окабеляване /LCS = Legrand Cabling System/. Тази богата гама от медни и оптични кабелни решения отговаря напълно на нарастващите нужди от обмяна на все по-голям обем от данни  в  сградите, на нуждата от разширяването на мрежи и необходимостта от по-висока скорост при предаване на данни.

 

Людмил Даскалов - директор на Legrand България

 

LCS3 е превъзходство в 3 измерения за центрове за данни и локални мрежи:

 

Производителност, адаптивност и ефективност

 

LCS3 представя  значително  подобрение  и  актуализация  на  структурните  кабелни  системи на Legrand за изграждане на цифрови инфраструктури, като осигурява бърз пренос на данни в мрежите, повече производителност и адаптивност. Значително по-високата скорост при пренос на данни се осигурява чрез висока категория конектори RJ45 и дори още по-високоскоростни оптични конектори, които позволяват скорост до 100 Gbps. LCS3 предлага модулност чрез чекмеджета, в които могат да се комбинират медни и оптични кабели, като същевременно осигурява увеличаване на броя на свързващите точки. Дизайнът на новите сървър шкафове позволява оптимизация на необходимия за охлаждане въздушен поток. Инсталацията и поддръжката са още по-лесни благодарение на новата заключваща система на конекторите и автоматичните плъзгащи се касети.

 

 

 

 

Решения за всеки ваш проект

 

LCS3 дава възможност на всички, независимо дали са инвеститори, специалисти или неспециалисти в областта, да намерят най-подходящото решение за техния конкретен проект. Кабелната система на Legrand е еднакво подходяща както за LANs мрежи, така и за центрове за данни, при които от решаващо значение са високата скорост, плътност, адаптивност и гарантирана непрекъснатост на услугата. Добавената стойност на това предложение е съвместимостта и синергията с всички останали продукти на Legrand, като новите LCS3 шкафове и разклонители (PDU), които са перфекното решение за разпределение на електроенергията.

 

 

Иновация в действие

 

Новата кабелна система на Legrand има няколко патентовани иновации - като модулната касетна система или новият уред за запояване на оптични кабели. Всички медни конектори от гамата LCS3 са PoE (Power over Ethernet) сертифицирани плюс стандартна сертификация. Освен това, чрез изграждането на надеждни, високоефективни цифрови инфраструктури, LCS3 е неразделна част от инициативата Eliot на Legrand, посветена на свързани устройства (Internet of Things).

 

 

Повече информация - тук.

Каталог вижте тук.

 

 

Специален лектор на събитието бе Готие Умбер, мениджър Бизнес развитие за Централна и Източна Европа в Legrand. „За нас това събитие бе възможност да представим нови продукти и решения, тяхното прилагане, както и да разкажем за промяната в технологиите, които съпътстват този пазар. Има голямо търсене на продукти с добри възможности - както технически, така и с „умен" дизайн, които дават много нови варианти за употреба. От това е продиктувана и разработката на нашите продукти, които са не само с добро качество, но и дават различни решения, а това е много важно", каза за CityBuild.bg Умбер.

 

 

Според мениджъра „Бизнес развитие" за Централна и Източна Европа в Legrand индустриите вече обединяват ИТ частта с електрониката и при сградите всичко е в симбиоза. „Това е новата тенденция - повечето компоненти вече работят заедно в интелигентни системи за управление. Това е и нашата мисия - продуктите ни да работят за доброто функциониране на една сграда, както и за информационното обслужване на този процес. От доста години в Легранд създаваме цялостни решения и системи, за да може всички тези процеси да се оптимизират и работят по-ефективно", каза той.

 

Снимки: CityBuild.bg

 

Legrand е глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови инфраструктури. Широкият обхват на решенията за търговски, индустриални и жилищни сгради правят компанията еталон за клиентите по целия свят. Въз основа на глобален подход, който включва всички заинтересовани страни и екипи, Legrand следва печеливша стратегия за устойчив растеж чрез придобивания, иновации и постоянно въвеждане на нови продукти - като програма Eliot, свързани продукти с висока добавена стойност. През 2016 Legrand обяви годишни продажби от над 5 милиарда евро. Компанията е в списъка на Euronext Paris и е съставна част от индекси, включително CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, корпоративна оценка на Oekom, DJSI World, Еврозона 120 на Vigeo Euronext, Европа 120-Франция 20 и (ISIN FR0010307819). Повече от 200 милиона устройства по света са свързани към интернет пространството чрез продуктите на Legrand.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор