СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Настроение в точки и отблясъци
 Facebook

Настроение в точки и отблясъци18.09.2018 / 12:16 - CityBuild.bg

Всички декоративни бои, предлагани от "Атри", са екологично чисти, устойчиви на почистване и леко измиване със сапун и вода.

 

Търсите нещо ново за вашия дом? Омръзнали са ви едноцветните бои или тапетите, които се отлепват? Искате нещо различно и лесно за нанасяне и поддръжка? Предствяме на вашето внимание четири продукта, подходящи за различните типове интериори. Със своите точки и отблясъци тези бои правят стените интересни и различни и внасят чар и оригиналност.

 

За авангардния интериор - CeboFree Black


"Чебофрии Блек" е изискана перлена декоративна боя с метални отблясъци и деликатни черни точки за вътрешни стени и тавани. Предлага се в 12 специално подбрани цвята. Към всеки от тях може да се добави сребърна, златна или медна слюда. Преливащите се точки и пробляскващата слюда превръщат декоративната боя в перфектна имитация на гнайсова облицовка. Декоративният ефект проличава най-добре върху добре осветени повърхности.

 

Настроение в точки и отблясъци

 

За класическия интериор - Vanita


Ако не обичате експериментите, а предпочитате класическите решения, не се колебайте, а декорирайте стените си с "Ванита" - екологично чиста вододисперсионна акрилна боя с шикозни бели точки, слънчеви цветове и деликатни перлени отблясъци. Предлага се в 80 стандартни цвята, което я прави лесна за съчетаване със съществуващи цветове на стени и мебели. Подходяща е за всички помещения - хола, спалнята, даже детската стая.

 

Настроение в точки и отблясъци

 

За модерния интериор - CeboFree White


"Чебофрии Уайт" е декоративна боя с бели точки, която с добавянето на цветни точки CeboAd позволява да се получат безкрайни комбинации. Подходяща за всякакви интериори, тя е е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка. Широката цветова гама, над 80, варира от меки деликатни нюанси до ярки актуални цветове, а обогатена с CeboUp придобива мек перлен отблясък, който гали окото. С "Чебофрии" ще внесете стил и елегантност в интериора.

 

Настроение в точки и отблясъци

 

За рустикалния интериор - Antico Coccio Etrusco


"Антико кочо етруско" е декоративна боя с уникална визия - прекрасна имитация на старинните италиански бои. Екологично чистата вододисперсионна боя с елегантни бели точки и деликатни пастелни цветове придава южняшки чар на всяка къща. "Антико кочо етруско" има изразен характер и дава възможност за  създаване на изтънчени рустикални ефекти. Предлага се в две разновидности: "Бианко" - само с бели точки в 80 стандартни цвята и "Моро" - с бели и кафяви точки в 80 стандартни цвята. Крайният резултат е перфектен както върху гладка, така и върху леко релефна основа. Нанесена върху мазилка "Травертино", боята позволява да се постигне почти  съвършена имитация на етествен туфов камък.

 

Изключително добро допълнение към вашата декоративна боя с точки са самозалепващите се фризове на италианската фирма T.I.L.A.S. Те са лесни за поставяне и могат да бъдат боядисани с която и да е от гореизброените декоративни бои. Десетте различни мотива върху тях са подходящи както за съвременни, така и за класически и рустикални интериори. С тях можете да отделите стената от тавана, да ограничите част от стената или просто да вмъкнете допълнителен декоративен ефект в някой от елементите на помещението.

 

Настроение в точки и отблясъци

 

Всички покрития са екологично чисти, устойчиви на почистване и леко измиване със сапун и вода. Всеки достатъчно сръчен домашен майстор би могъл и сам да се справи с нанасянето на декорациите, стига да следва указанията на етикета.

 

Повече информация:

 

"Атри" ЕООД

1517, София

ул. "Проф. Беньо Цонев" 2 (ъгъла с бул. "Ботевградско шосе")

тел: 02/962 55 38; 0888 477 970

e-mail: info@atribg.com; atri@abv.bg 

FB: https://www.facebook.com/pages/ATRI-EOOD/150470718363097

 

 
още от Новини

още от АРТ