СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Новото лице на традиционната зидария
 Facebook

Новото лице на традиционната зидария22.03.2019 / 18:00 - CityBuild.bg

YTONG отбелязва 25 години на българския пазар с кампанията „Качествата, които си струват!“.

 

 

През тази година ''КСЕЛА България'' отбелязва 25-годишен юбилей на марката YTONG на нашия строителен пазар. Познатите и широко използвани в цяла Европа продукти идват у нас в средата на 1994 г. От този момент най-старата регистрирана търговска марка в света за строителни материали е на разположение на българските проектанти и строители.

 

YTONG е доказал своите качества през годините и се е утвърдил като незаменима част от съвременното строителство. Мисията му е да подсигури на човека здравословна и защитена среда за обитаване, а през целия жизнен цикъл на продуктите - грижа за заобикалящата ни природа. Неслучайно YTONG е основен материал в сградите, които се сертифицират по системите за устойчиво строителство LEED, BREEAM и DGNB.

 

В медийната кампания „Качествата, които си струват!" посланикът на марката Драго Симеонов представя предимствата на продуктите от автоклавен клетъчен бетон. Академични преподаватели, експерти от практиката и крайни потребители споделят своите впечатления и опит с блоковете за зидария YTONG. На специално създадена интернет страница могат да бъдат открити интересни видео материали, посветени на ползите, които продуктите на ''КСЕЛА България'' осигуряват по време на строителството и използването на сградите, включително и в процеса на управление на отпадъците. Експертите и крайните потребители представят познатото и непознатото лице на продуктите YTONG на www.25years.ytong.bg.

 

 

 

''КСЕЛА България" е дъщерно дружество на Xella Baustoffe GmbH, водещ световен производител на строителни материали: блокове от клетъчен бетон YTONG, минерални топлоизолационни плочи Multipor, калциево-силикатни тела за зидария SILKA и много други. Приоритет на групата ''Xella'' е създаването на сгради, които осигуряват високо качество на живот, енергийна ефективност и опазване на околната среда.


Xella Group е водещ международен производител и доставчик на строителни материали с оборот над 1,5 милиарда евро (2018) и над 5900 служители. Седалището на групата е в Дуисбург, Германия. Тя притежава 95 завода в 20 държави и над 30 търговски организации в различни точки на света.


Повече информация за Xella Group можете да откриете на: www.xella.com

 

 
още от Новини

още от Баш майстор