СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Обществена поръчка за подобрения в образователната инфраструктура обявиха в Петрич
 Facebook

Обществена поръчка за подобрения в образователната инфраструктура обявиха в Петрич13.09.2017 / 15:27 - citybuild.bg

Включени са три училища и една детска градина.

 

В Профилирана гимназия „Пейо Яворов" ще бъде ремонтирана изцяло покривната конструкция, ще се направи външна изолация, подмяна на дограма, ще се изгради асансьор. В двора на учебното заведение ще се изгради футболно игрище с изкуствена трева, което ще разполага с трибуни и специално осветление. Оградата на двора ще бъде укрепена и възстановена. В сутерена на основния корпус ще се оборудват фитнес и две спортни зали.

 

За Трето основно училище „Гоце Делчев" е планирано преустройство на някои от помещенията, както и изграждане на ново евакуационно стълбище. Дограмата на вътрешния двор ще бъде изцяло подменена с PVC дограма и ще бъде положена външна изолация. Предвижда се изграждане на асансьор, с който да се осигури достъп на хора с намалена подвижност, също укрепване и възстановяване на оградата на двора на училището.

 

За СУ „Никола Вапцаров" е заложено изграждането на външен асансьор, който ще обслужва четирите нива на сградата. В сутерена ще бъде обособена нова спортна зала, с което ще отпадне необходимостта от разширение на съществуващия физкултурен салон. Предвижда се цялостна промяна на покривната конструкция на корпуса по трудово обучение. В проекта е заложена подмяна на покрития, на интериорни врати, парапети и други.

 

За филиал „Калина Малина" на ДГ № 2 „Звънче" е предвидена цялостна рехабилитация на оградата. На централния вход на сградата е заложено монтирането на стълбищен робот, който с помощта на придружител да осигури на хора с увреждания достъпна среда. В двора на детското заведение ще бъдат обособени шест детски площадки, оборудвани за всяка група. В двора се предвижда още да има и детски фитнес на открито.

 

И в четирите образователни обекта ще бъдат подменени ВиК инсталациите и изградени санитарни възли за лица с увреждания. 

 

 
още от Новини

още от Страната