СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Обучение за алуминиеви входни врати проведе Hörmann
 Facebook

Обучение за алуминиеви входни врати проведе Hörmann07.06.2018 / 15:28 - CityBuild.bg

За вратите от най-висок клас ThermoSafe и ThermoCarbon разказа лекторът Харалд Бермес.

 

 

Целта на обучението беше да обърнем внимание на новостите в продуктите, които предлага „Хьорман България". Една от вратите, които представихме, е ThermoSafe - продукт във високия сегмент с изключително висока топлоизолация и сигурност", каза за CityBuild.bg лекторът от Грмания Харалд Бермес - продуктов мениджър за алуминиеви входни врати в Hörmann KG Eckelhausen.„Продуктът е много популярен и успешен в Германия, защото има показатели, които нито една фирма на пазара не предлага в стандартно изпълнение без доплащане", каза още той.

 

 

Вратата ThermoSafe има изключително висока степен на топлоизолация благодарение на 80-милиметровата алуминиева рамка (каса) с прекъснат термомост и платно от 73 мм, изцяло изпълнено с топлоизолационен материал, което освен това прави модела здрав и устойчив.

 

 

Всички алуминиеви входни врати ThermoSafe и ThermoCarbon се произвеждат със стандартно включено защитно оборудване RC 3 с 5 точкова секретна брава, с което се постига висока сигурност.

 

 

Освен сертификата RC 3, вратите имат и патентована розетка за защита на областта на цилиндъра, както и трислойни стъкла /10 мм отвън и 8мм отвътре/, което ги прави изключително надеждни.

 

 

Вратите могат да бъдат индивидуално поръчвани в различни комбинации /над 70 мотива/. Има голям избор от цветове /включително такива, разработени специално от Hörmann/, както и избор от дръжки,  които могат да бъдат заменяни, без да е необходимо да се доплаща.

 

Лекторът Харалд Бермес и управителят на „Хьорман България" Борис Главчовски

 

Снимки: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от Баш майстор