СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нов офис на омбудсмана отвори врати в Шумен
 Facebook

Нов офис на омбудсмана отвори врати в Шумен21.09.2012 / 15:27 - citybuild.bg

Помещенията са общинска собственост, ремонтирани са основно и са оборудвани със средства от бюджета.

 

Нов изнесен офис на обществения посредник на Шумен отвори врати днес. Лентата прерязаха омбудсманът Иван Капралов, кметът Красимир Костов и председателят на общинския съвет проф. Георги Колев.

 

Офисът се намира в административната сграда на ул. „Цар Иван Александър" 81, ет.4 /сградата до Драматичния театър/ и ще бъде отворен всеки работен ден от 9 ч. до 18 ч. Телефонът за връзка е 054/ 830 509. Всеки жител на община Шумен може да го посети и да постави въпроси от компетенцията на омбусмана и да получи отговор, а услугите са безплатни. Запитвания и жалби могат да се подават и по електронен път на сайта на шуменския омбудсман на адрес: http://ombudsmansh.eu.

 

"През този мандат аз съм си поставил задачата да доразвием институцията и да се качим на по-горен етап от нейното развитие, като ще дадем възможност на нашите съграждани да контактуват с местната власт и да решават своите проблеми", заяви в началото на тържеството Иван Капралов. „Надявам се, че новият офис и различното работно време ще бъдат далеч по-удобни за гражданите, които се нуждаят от помощта на местния омбудсман", посочи Капралов.

 

Снимка: община Шумен

Редактор: Ема Димитрова

 

 
още от Новини

още от Страната