СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Подови системи за производствени помещения DEKO floor
 Facebook

Подови системи за производствени помещения DEKO floor11.02.2019 / 11:29 - CityBuild.bg

"Оргахим" ще представи портфолиото на Пловдивския панаир от 20 до 24 февруари.

 

 

В производствените помещения е изключително важно подът да поема проектните натоварвания: да е издръжлив на интензивно движение на вътрешноцехов колесен транспорт, да е устойчив на износване, удари от тежки предмети, на вибрации, както и на предвиденото термично и химично въздействие, да се почиства лесно. Системите DEKO floor удовлетворяват всички тези изисквания.

 

 

 

Системните решения са подходящи за производствени помещения със сух и мокър процес, като химическа и текстилна индустрия, магазини, супермаркети, хипермаркети, производство на безалкохолни и алкохолни напитки, консервна промишленост и др. DEKO floor системите са подходящи и за хранително-вкусовата промишленост, като кланици, млекопреработвателни предприятия, месарски и колбасарски цехове, сладкарски цехове и т.н.

 

 

DEKO floor системи за шлайфан бетон с кварцова или кварц-корундова посипка и импрегнант или запечатка, се отличават с устойчивост на удар, защитават бетона от отделяне на прах и подобряват износоустойчивостта на подовата настилка.  Системата със запечатка е подходяща за открити и закрити зони на полагане.

 

 

DEKO floor епоксидни системи са гладка тънкослойна или гладка дебелослойна. И двата типа системи са лесни за почистване, икономични и могат да се тонират по RAL картел. Гладката тънкослойна система е подходяща и за стенно покритие и с разнообразие от финишни епоксидни продукти. Системата се използва за зони, където трафикът е от леко до средно натоварване. Гладката дебелослойна система се отличава с устойчивост на течни субстанции. Подходяща е за производствени помещения от среден до висок трафик. В комбинация с кварцов пясък се подобрява износоустойчивостта на покритието и системата е предназначена за тежки натоварвания.

 

 

DEKO floor системите за производствените помещения в за хранително-вкусовата промишленост включват полиуретан циментови покрития с различна дебелина на слоя от 2 до 9 мм (запазват свойствата си в широк температурен диапазон от -30°С до +120°С), както и епоксидни покрития с възможност за изграждане на холкери. Този тип системи са с отлична механична, термична и химична устойчивост, лесни за почистване, покривайки нормативните изисквания към подовото покритие, като това то да се дезинфекцира, да е водонепромоцаемо, да се почиства лесно и да позволява безпрепятсвено отвеждане на отработените течни субстрати към отводнителите.

 

   ПРЕДИ                                                             СЛЕД

 

Повече за продуктите на DEKO floor можете да намерите тук.

 

„Оргахим" АД ще вземе участие на Пловдивския панаир от 20 до 24.02.2019г в палата № 2, като ще представи портфолиото на DEKO floor.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор