СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ще представят концепциите за двете крила на Централна минерална баня
 Facebook

Ще представят концепциите за двете крила на Централна минерална баня20.11.2020 / 09:30 - CityBuild.bg

Това ще стане на 27 ноември от 11.00 часа на живо във Facebook, след което проектите ще бъдат публикувани на sofiaplan.bg.

 

Снимка: CityBuild.bg

 

Приключи предаването на финалните концепции за развитието на северното и източно крило на Централната баня. През последните три месеца трите избрани екипа – „Софийски терми”, „Kengo Kuma & Associates Inc и Ямазаки + Иванова Архитектс” и "Историческа баня", имаха задача да разработят детайлни и аргументирани концепции, бизнес план и модел за бъдещето на неизползваната част от сградата. Може да заявите вашето присъствие за събитието тук.

 

Отворената покана за разработване на концепция за развитие на северното и източно крило на Централна баня стартира на 15 май, за да потърси аргументирани решения за успешното използване на сградата. Документи подадоха четири български и чуждестранни обединения, като всяко от тях предложи екип и метод на работа, резюме на концепция, бизнес план и модел за развитието на двете крила на Банята. Комисия в 15-членен състав избра три от екипите, които продължиха работа по разработването на своите концепции. На базата на предадените концепции "Софияплан" ще разработи план за действие, който ще бъде внесен за разглеждане в Столичния общински съвет. Припомнете си правилата, етапите и участниците в конкурса тук.

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано