СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Приключи журирането в конкурса "АРХ ИНОВА 2018”
 Facebook

Приключи журирането в конкурса "АРХ ИНОВА 2018”20.09.2018 / 18:00 - CityBuild.bg

Авторитетното жури избра проектите в три категории: "Производствени сгради", "Складове и логистични паркове" и "Винарни".

 

Приключи журирането в конкурса „Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА 2018" с тема "Индустриални сгради". Победителите ще бъдат обявени официално на церемония на 17 октомври в Sofia Event Center.

 

Авторитетното жури е в състав от девет утвърдени български архитекти:  проф. д-р арх. Бойко Кадинов, арх. Бисер Хантов, арх. Иво Пантелеев, арх. Илко Николов, арх. Мария Стоянова, арх. Мартин Христов, арх. Николай Давидков, арх. Борис Борисов и арх. Петя Танъмова.

 

 

В конкурса участваха 28 проекта. Журито излъчи победители в три категории. В категорията Производствени сгради участваха 14 проекта, в категорията Складове и логистични паркове участваха 10 проекта, а категория Винарни -  4. Във всяка от тях журито номинира проекти, които ще участват в изложбата по време на церемонията по награждаването на победителите. С проектите може да се запознаете на сайта www.archinova.bg.

 

 

Журирането тази година се проведе в просторния шоурум на фирма "АТАМА Уелнес енд СПА" на бул. „Цариградско шосе" 101 в София. Любезните домакини впечатлиха жури и организатори с перфектно посрещане в приятна работна среда, здравословна храна и ефектна презентация  и  демонстрация.

 

 

АРХ ИНОВА е некомерсиален архитектурен  конкурс, чиято цел е да поощрява и популяризира качествената архитектура, стойностните проекти на архитектите, на базата на четири основни критерия: иновативност на архитектурни решения и приложени технологии, устойчивост на архитектурата и хармонично вписване на сградите в околната среда, функционалност на сградите и не на последно място - естетика.

 

 

„ГОДИШНИ АРХИТЕКТУРНИ НАГРАДИ АРХ ИНОВА 2018" се осъществява със съдействието на:

 

Златен спонсор

Идеал Стандард

 

Сребърни спонсори

Алукьонигщал

Винербергер

Технопанел

Хьорман

 

Партньори

SEG (Special Events Group)

Камара на архитектите в България

Съюз на архитектите в България

Камара на строителите в България

 

 

Организатори на "Годишни архитектурни награди „АРХ ИНОВА" са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн: ka6tata.com, Citybuild.bg, Citybuildhome.bg и The-Building.eu.

 

 
още от Новини

още от Избрано

още от АРТ