СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Продължава работата по инфраструктурните обекти в Сливен
 Facebook

Продължава работата по инфраструктурните обекти в Сливен18.06.2018 / 11:36 - CityBuild.bg

Ремонтират улиците и в по-малките населени места в общината.

 

Продължават строителните работи по ул. „Антим I“, която е част от пробива на ул. „Г.С.Раковски“. По отношение на проектите от Инвестиционната програма на Община Сливенq продължава работата по поречието на река Асеновска. Приключили са строителните работи в кв. „Република“. Тече срокът за приемане на обекта и отстраняване на несъответствия.

 

Продължава работата и по санирането. На всички избрани изпълнители за втората група жилищни сгради за саниране са изпратени документи за сключване на договор и се очаква те да представят документи за сключване на договор. По една от позициите има жалба от един от участниците.

 

Предстои да бъде приет проектът за велоалеите и започване на работа по изграждането им. Възложено е и проектирането на бул. „Хаджи Димитър“, за който бяха получени целеви средства от правителството. Планирано е изграждането на три спортни площадки - в селата Крушаре и Камен и в кв. „Звездите“ на ул. „Райна Княгиня“.

 

Извършват се ремонти и на улиците в по-малките населени места. „През тази година предвиждаме 1 млн. лева за основен ремонт на улиците от целевите средства, които имаме", заяви кметът Стефан Радев. Той допълни още, че е в ход процедурата за стартиране на основен ремонт на улиците в града. До момента на тях по друг договор е извършван текущ ремонт. Тече процедура и за избор на изпълнител за премахване на незаконните гаражи, след което ще бъде сключен договор.

 

 
още от Новини

още от Страната