СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Публично състезание за текущ ремонт обяви Национална следствена служба
 Facebook

Публично състезание за текущ ремонт обяви Национална следствена служба19.05.2017 / 11:21 - citybuild.bg

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 29 май, 17.00 часа.

 

Предметът на обществената поръчка включва „Извършване на строително-монтажни работи (текущ ремонт) в Национална следствена служба". Имотът, в който са разположени предвидените за ремонт помещения, се намира в  София, УПИ VII, кв.1, м. „Дианабад", район „Изгрев", бул. „Д-р Г.М. Димитров" 42.

 

 

Предвижда се строително-монтажните работи да бъдат изпълнявани, както следва:


Блок № 1В /за администрация/ - сградата е със застроена площ 338 кв.м, шест етажа плюс сутерен и разгъната застроена площ 2366 кв.м. Предвижда се цялостен ремонт на работните помещения и коридорите на трети, четвърти и пети етажи, включващ: подмяна на водопроводна и канализационна инсталации, на подовите настилки, фаянс по стени, санитария, осветителни тела, врати; ремонт на тавани и стени, боядисване на метални тръби и радиатори от отоплителната система и др. Не се предвижда ремонт в санитарните възли.

 

Административна сграда - сградата е със застроена площ 544 кв.м, шест етажа плюс сутерен и разгъната застроена площ от 3808 кв.м. Предвижда се цялостен ремонт на тоалетната на първи етаж, включващ: подмяна на фаянсова облицовка и настилка от теракот, водопроводна и канализационна инсталации, санитария, аксесоари, огледала, осветление, ел. ключове, врати, сифони и др.; ремонт на стени и тавани и др.

 

Блок № 3 - Кухненски комплекс и зала за събрания - сградата е разположена в два корпуса, като първият е на един етаж, а вторият - на 2 етажа с обща застроена площ 826 кв.м, разгъната застроена площ - 1572 кв.м. Предвиждат се следните ремонтни дейности:

 

На първи етаж от сградата - извършване на вътрешни преустройства, без да бъдат засегнати конструктивни елементи, с цел обособяване на помещения за съхранение на архиви; работни кабинети и лаборатория за нуждите на служителите от отдел „Криминалистически"; за продажба и консумация на храни и напитки; учебна зала; санитарни възли; помещение за съхранение на библиотечния фонд на ПРБ. Включени са ремонт и частична подмяна на водопроводна и канализационна инсталации, отоплителна и вентилационна инсталации, климатизация, ел. инсталация, СОТ, пожароизвестяване, видеонаблюдение, подмяна на осветителни тела, подови настилки, монтаж на окачени тавани, подмяна на дограма и др. Необходимо е извършване на ремонт на съществуващ санитарен възел, включващ подмяна на фаянсова облицовка и настилка от теракот, водопроводна и канализационна инсталации, санитария, аксесоари, огледала, осветление, ел. ключове, врати, сифони и др., ремонт на стени и тавани и др. В сутерена - обособяване на три броя помещения за съхранение на архиви;

 

Блок № 3А - Трафопост и дизел-агрегатно - сградата е със застроена площ 224 кв.м. Необходимо е извършването на ремонтни работи по обособяване на помещение за съхранение на веществени доказателства, включващи: насип с инертни материали /включително остатъчни материали от разрушени преградни стени в Блок № 3/, бетонови работи, мазилки по фасади, сухо строителство, ремонт и подмяна на ОВК и ел. инсталации СОТ, пожароизвестяване, видеонаблюдение.

 

Паркинг - предвижда се възстановяване на разрушените и компрометирани части на армирана бетонова настилка на паркинга.

 

В обхвата на поръчката се включва изпълнение на строителни и монтажни работи, доставка на необходимите за това суровини и материали, използваните при изпълнението механизация, работна сила, услуги и дейности, в съответствие с изискванията на Техническата спецификация, както и дейности по отстраняване на дефекти в гаранционните срокове.

 

Подробности - тук.

 

 
още от Новини

още от София