СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
БАИС пуска платформа за търсене и предлагане на стажове и работа
 Facebook

БАИС пуска платформа за търсене и предлагане на стажове и работа08.06.2018 / 10:29 - CityBuild.bg

Асоциацията цели да насърчи завършващите специалисти да изберат направлението на изолациите.

 

Разбирайки необходимостта от качествени професионалисти, БАИС работи за постигане на ефективно медиаторство между студенти и млади специалисти в областта на строителството и фирмите в бранша. Асоциацията цели да насърчи завършващите специалисти да изберат направлението на изолациите за поле на професионална изява, както и да осигури опит на младите кадри в реална работна среда.

 

С оглед улесняване на връзката между студентите и бизнеса, БАИС разработи електронна платформа, в която могат да се публикуват обяви за вакантни позиции, както и автобиографии на кандидати за работа или стаж. И за двете страни услугата е безплатна и позволява осъществяване на контакт по зададени критерии, без да е необходимо посредничество.

 

Работодателите имат възможност да публикуват неограничен брой обяви, както и да ги редактират по всяко време. Могат да отбелязват вида на работата, описание на длъжността, вида заетост, както и да добавят лого на фирмата, слоган, сайт и видео, илюстриращо дейността. Също могат да преглеждат публикуваните автобиографии и да се свързват директно с кандидатите.

 

Платформата позволява на студенти и млади специалисти да публикуват автобиографиите си, като е възможно и качването на придружаващи кандидатурата документи като портфолио, видео визитка, мотивационно писмо, както и връзки към професионални блогове и сайтове. Кандидатите могат да разглеждат публикуваните обяви и да подават документите си, като се свързват директно с работодателите на посочените от тях контакти.

 

Влезте в платформата за публикация на обяви тук или за публикация на автобиографии тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор