СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 2019
 Facebook

Раздадоха отличията DIBLA DESIGN AWARDS 201922.11.2019 / 16:24 - CityBuild.bg

Церемонията по награждаването събра вчера в Sofia Event Center над 800 гости.

 

Националното съревнование за интериорен дизайн Dibla Design Awards е организирано за четвърта поредна година от платформата „Дибла“. "Оспорваното съревнование срещна безпрецедентни по качество и ниво на изпълнение проекти, одобрени да преминат към етап журиране. Нивото на участвалите проекти убедително доказва, че интериорният дизайн в България се развива с решителни стъпки и устремено върви към световно признание и сцена", казаха организаторите.

 

 

По време на церемонията всички номинирани проекти бяха представени пред гостите на страниците на специално създаден за събитието луксозен албум, а отличените с награди интериори съвсем скоро ще намерят място в традиционния годишен каталог на Платформата „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“.

 

 

Тази година световноизвестният Карим Рашид прие поканата на „Дибла“ да е част от журито, наред със своя колега Федерико Делроссо, включен в класацията „Десетте интериорни дизайнери, които промениха света“ на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners. От страна на журито почетни гости на церемонията бяха Атила Верес, архитект Радина Гешева, професор Васил Живков, Дюри Ковач, Илиан Милинов, доц. Орлин Давчев.

 

 

Международното жури, съставено от български и чуждестранни специалисти, практици и преподаватели в областта, имаше нелеката задача да определи победителите във всяка една от категориите на съревнованието. Те са:

 

• категория „Апартамент“ – dontDIY

• категория „Фамилна къща“ – Cast Studio

• категория „Хотел“ – Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков

• категория „Ресторант“ – Code Rouge

• категория „Бар & динър“ – KUKADESIGN

• категория „Офис/работна среда“ – ARXITEK

• категория „Магазин/изложбена площ“ – studiopiperov/ арх. Юлиян Пиперов

 

 

Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“, определен въз основа на брой проекти, брой разглеждания, интерес и отзиви на общността и посетителите на сайта заслужено получи студио ATG DESIGN. Вижте последните им проекти тук и тук.

 

 

"Дизайнер на 2019 година" стана Ина Дамянова - за своя над 15-годишен опит, съчетаващ уменията на проектанта със страстта на твореца, общия си принос към българския дизайн, разнообразните по естество и мащаб проекти и множеството извоювани международни награди и номинации.

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно