СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
RÖFIX RenoFamily - перфектен избор при работа със сгради паметници на културата
 Facebook

RÖFIX RenoFamily - перфектен избор при работа със сгради паметници на културата14.02.2018 / 14:25 - CityBuild.bg

Научете повече.

 

Иновативните и минерални продукти от серията RenoFamily са универсално решение на проблеми на всеки строителен обект. Независимо дали планирате саниране, реконструкция или ново строителство – RÖFIX RenoFamily ще разкрие нова, прекрасна визия на вашата сграда. Дали структурата да е едра или фина – зависи само от вашите предпочитания.

 

През 2015 г. към семейството на RenoFamily се присъедини RÖFIX Renofino. Той отговаря на най-претенциозните изисквания за екология и биологично-жилищно строителство. RÖFIX Renostar, RÖFIX Renoplus, RÖFIX Renofinish и RÖFIX Renofino са четирите продукта на линията RenoFamily, които са универсални материали за проблеми в строителството, но и не само за това.

 

Доскоро на пазара се предлагаха шпакловки за фасади или за възстановяване на мазилки само на основа цимент или полимерна дисперсия. Циментовите шпакловки са минерални, но твърде здрави и нееластични за възстановяване на стари фасади с мазилка. Резултатът е напрежение, пукнатини и отлепване на новия слой. Полимерните шпакловки са еластични и могат да препокрият пукнатините, но пък са твърде плътни и паронепропускливи за обработка на старите мазилки. В резултат на това се появява отлепване и падане на мазилката.

 

 

 

Обстойният анализ на тези факти в изследователския център на RÖFIX доведе до създаването на продуктова серия, която подпомага премахването на проблеми, включително и такива върху стари основи. Решението е в доказалото се от векове свързващо вещество вар, която се съдържа във всички продукти от RenoFamily.

 

RÖFIX Renostar, RÖFIX Renoplus, RÖFIX Renofinish и RÖFIX Renofino съчетават всички предимства на една минерална шпакловка, с която лесно се оформят модерни и красиви повърхности. Така по възможно най-лесния начин може да се придаде модернистичен и атрактивен облик на всяка сграда. Тези продукти на RÖFIX имат отлично сцепление с всички видове основи, паропропускливи са и втвърдяват без напрежение. Поради естествената си еластичност покриват пукнатини, а и се обработват както машинно, така и ръчно. Освен това отговарят на критериите на baubook.at (интернет портал със списък на всички екологични строителни материали) за екологично жилищно строителство и био – среда в дома.

 

 

Специалистите на RÖFIX гарантират, че за продуктите от RenoFamily се използват само минерални и строително-биологични, безопасни суровини. Те безпроблемно могат да се полагат в система, защото са изпитани и напълно съвместими. Като завършващи покрития над продуктите от RenoFamily, RÖFIX съветва да се използват минерални, паропропускливи покрития и/или бои. Резултатът е отворена система, не позволяваща развитие на мухъл и плесен. Тези продукти не са подходящи за употреба като шпакловки и лепила за топлоизолация, но могат да се използват за реновиране на стари или повредени топлоизолирани сгради.

 

 

Независимо от проблемите, с които се сблъсквате при строителството или ремонт на сградите, RÖFIX RenoFamily ще ви предостави отлична възможност бързо и доказано качествено да ги разрешите. Предимствата на тази продуктова гама са в отличната съвместимост на материалите, иновацията в подхода към проблемните повърхности и достигането на забележителен, траен и модерен ефект върху фасадата. Всичко това е постигнато с мисъл за опазване на околната среда – един от основните принципи в политиката на RÖFIX.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор