СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Hörmann допълва асортимента си от системи за контрол на достъпа
 Facebook

Hörmann допълва асортимента си от системи за контрол на достъпа18.09.2019 / 10:30 - CityBuild.bg

Това са бариери, входни и изходни терминали, както и принадлежащите им касови автомати.

 

Осигуряването на достатъчно възможности за паркиране е важен градивен елемент на градската инфраструктура. В жилищните кооперации трябва да се планират паркоместа за живущите, работните места се нуждаят от паркинги за служители, а хотелите - от места за паркиране на автомобилите на техните гости. Hörmann предлага бариери, входни и изходни терминали, както и касови автомати за регулиране на влизането и излизането от малки и големи паркинги.

 

Бариерите Hörmann се предлагат в най-различни размери и модели. С тяхна помощ може да се блокира ширина за преминаване до 10,5 метра, като е възможно изпълнение на бариерата с плоско, обло, осмоъгълно, а при ограничения във височината - също и с чупещо се рамо.

 

Стандартно включената защита от вандализъм спомага бариерите да не се повреждат при неправомерна употреба, например насилствено вдигане. Съгласно информация на производителя всички компоненти се сглобяват и тестват в завода преди да бъдат доставени. Това скъсява времето за монтаж и пускане в експлоатация и осигурява незабавна функционална безопасност.

 

 

За случаите с продължително паркиране освен бариерните съоръжения Hörmann предлага също входни и изходни терминали, както и принадлежащите им касови автомати.

 

Касовите автомати могат да работят с индивидуални платежни системи.

 

Във времена, в които местата за паркиране - по-специално в големите градове, са ограничени, наличните частни паркоместа следва да се ползват само от оторизирани лица. В тези случаи е подходящо използването на бариерни съоръжения, които позволяват преминаване с помощта на различни командни елементи и средства за идентификация, като дистанционно управление, система за разпознаване на регистрационния номер или индукционна намотка, различни транспондерни карти или смартфон.

 

Управлението може да се осъществи чрез система за идентификационен мениджмънт, свързана посредством LAN или WLAN. Бариерните съоръжения и паркинг системите Hörmann могат да се управляват особено гъвкаво и мобилно през уеб сървър, което се предлага като опция. По този начин е налице достъп до паркинг системата от всяка точка по света, а с това и мобилно и бързо анализиране на неизправностите.

 

Бариерите Hörmann могат да се командват както с радиосигнал от дистанционно управление или стационарни командни елементи, така и посредством различни средства за идентификация като транспондерни карти, QR кодове или системи за разпознаване на регистрационния номер.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор