Саморазливните подови замазки на ТЕРАЗИД – с още по-кратки срокове на съхнене

282

Замазките са със специална формула за полагане при подово отопление 


Почти всички интериорни подови покрития изискват равна и здрава основа, върху която да бъдат положени. Като производител на саморазливни подове ТЕРАЗИД предлага на своите клиенти висококачествените продукти от серията Nivelor – саморазливни замазки с различни характеристики - както в състава, така и в предназначението им. Условно те могат да бъдат разделени на две основни групи - на циментова и на сулфатна основа.

През последните години системите за подово отопление се радват на изключителна популярност и то не без основание. Предимствата, които ни дава този вид отопление, са безспорни. Равномерно разпределение на топлината, енергийна ефективност, спестяване на пространство, намаляване на възможностите за появата на мухъл и други. Най-сигурният и оптимален начин да се изгради една цялостна система за подово отопление - от полагането на тръбите до интериорното покритие, е саморазливната подова настилка. Тя е основен елемент от системата, който осигурява едновременно нейната защита, стабилност и равнинност. Следвайки тенденциите и развитието на технологиите за подово отопление, ТЕРАЗИД създаде последните два продукта от серията Nivelor – сулфатните саморазливни подове Nivelor Max 20C и Nivelor CS-20.

NIVELOR MAX 20C е саморазливна подова замазка за вътрешно приложение. Представлява суха смес на калциево-сулфатна основа с добавени минерални пълнители и полимерни добавки. Продуктът се използва за изравняване на подове от различни строителни основи като цимент, бетон, калциево-сулфатни, магнезитни повърхности и други в закрити помещения. Високата топлопроводност на замазката я прави изключително подходяща за създаването на равни и здрави покрития върху системи за подово отопление. NIVELOR MAX 20C се характеризира с голяма прецизност при разстилането, кратки срокове на изсъхване и висока устойчивост на износване, както и с възможност за нанасяне на големи площи, с минимална дебелина на полагане 25 мм.

Тъй като калциево-сулфатните замазки не се препоръчват за помещения със средно и високо влагонатоварване, при работа в бани и други мокри помещения ТЕРАЗИД предлага използването на циментово-сулфатния саморазливен под NIVELOR CS-20. И той, както и Nivelor Max 20C, са изключително подходящи за нанасяне с машина, което в случая е и най-оптималният вариант от гледна точка на по-лесната работа и спестяване на време.

Високите топлопроводност и якост на огъване на замазката NIVELOR CS-20 я правят изключително подходяща за равни и здрави покрития върху системи за водно подово отопление. Характеризира се с отлична разливна способност, добра еластичност и висока устойчивост на износване и натиск, както и с възможност за нанасяне на големи площи. Замазката е подходяща за полагане както в жилищни сгради, така и в обществени, като училища, офиси, болници и други закрити помещения. Позволява последващо полагане на различни подови настилки като керамични и каменни плочки, PVC, паркет и други, след стриктна проверка на остатъчната влага спрямо нормативните изисквания.

Достъпните цени на продуктите от серията NIVELOR, в комбинация с високото качество и опцията за доставка на големи количества директно на обекта, както и възможността да се полагат с машина, нареждат саморазливните замазки на ТЕРАЗИД сред най-предпочитаните в България. Вижте повече тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Иновация в производството на архитектурни системи Профилинк е пътят към реализиране на вашите най-смели проекти

Иновация в производството на архитектурни системи Профилинк е пътят към реализиране на вашите най-смели проекти

Благодарение на усъвършенстваните производствени възможности на LINKIN компанията вече може да предложи двустранно фолирани ПВЦ и двустранно боядисани в различни цветове алуминиеви системи

Пластификаторът THERMO GUARD – специална добавка към циментови замазки

Пластификаторът THERMO GUARD – специална добавка към циментови замазки

Продуктът на ТЕРАЗИД е особено подходящ при системи за подово отопление, ускорява изсъхването на замазките и подобрява обработваемостта и топлопроводимостта

Нова кампания на GROHE подчертава персонализираното душ изживяване

Нова кампания на GROHE подчертава персонализираното душ изживяване

Shower Happiness насочва вниманието към максималното удоволствие от водата с душ системите GROHE Tempesta и GROHE Euphoria SmartControl 310 

IKIS Light – повече от 20 години професионални решения за осветлението на всяко пространство

IKIS Light – повече от 20 години професионални решения за осветлението на всяко пространство

Днес в портфолиото на компанията има над 5 000 успешно завършени проекта

Висококачествените керемиди Tondach вече са на трайно по-изгодни цени

Висококачествените керемиди Tondach вече са на трайно по-изгодни цени

Ако търсите най-доброто решение за вашия покрив от широката продуктова гама, „Винербергер“ ще ви съдейства с експертиза и съвети за избор