СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Сградите на полицията, общината и училище в Самоков са ремонтирани
 Facebook

Сградите на полицията, общината и училище в Самоков са ремонтирани09.11.2018 / 11:30 - CityBuild.bg

В тях са внедрени мерки за енергийна ефективност.

 

Основен ремонт бе извършен на сградата на общината. Ремонтът включва основната сграда, Ритуалната зала и подземния паркинг. Ремонтирана бе и топлата връзка от паркинга към основната сграда, както и покрива на топлата връзка между сградата на общината и бившия Партиен дом. Изцяло бе подменена дограмата, поставена бе вътрешна изолация, подменени са отоплителната и осветителната инсталации и е поставена пожароизвестителна система. Във връзка с реализацията на проекта бе ремонтиран и подземния паркинг.

 

 

В сградите на ОУ „Митрополит Авксентий Велешки" и тази на полицията е направен ремонт на фасадите, подмяна на дограмата, обновяване на осветителните и отоплителните системи и изолация на покривите на целия сграден фонд.

 

 

 

Паралелно с ремонтите, предвидени по програмата, бяха извършени и други ремонти и дейности по сградите. Със средства на общината е дофинансирано изграждането на подземния паркинг, както и на довършителни дейности в училището. В ОУ "Авксентий Велешки" бяха ремонтирани и класните стаи със средства на училището. По отношение на сградата на РУ на МВР бяха предприети действие по осигуряване на терен за катастрофиралите автомобили и те вече няма да се намират в центъра на града.

 

 
още от Новини

още от Страната