СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
"Стилстрой Трейдинг" вдъхнови с артистични и функционални продукти
 Facebook

"Стилстрой Трейдинг" вдъхнови с артистични и функционални продукти05.12.2017 / 14:17 - CityBuild.bg

Фирмата награди архитектурни и дизайнерски студиа-партньори и проведе конкурс ”Нарисувай ми...".

 

 

Тазгодишното събитие на  фирма "Стилстрой Трейдинг" беше  ориентирано най-вече към художествените възможности на  продуктите, които фирмата предлага като официален дистрибутор на NMC-Белгия. Тя успя да вдъхнови гостите си чрез много снимков материал, който показа, че освен декоративни, тези продукти могат да бъдат и изключително артистични и функционални.

 

 

Събитието откри инж. Камелия Терзиева - управител на "Стилстрой Трейдинг", а презентация направи Фабрис Дефаву – регионален мениджър международни продажби на NMC - Architecture & Design.

 

 

 

Продуктовият мениджър на "Стилстрой Трейдинг" Владимира Вангелова презентира артистичността и  креативността на продуктите на NMC-Белгия".

 

 

С амбицията да предлага последните световни новости, „Стилстрой Трейдинг" представи триизмерната гама, започвайки с модулната система от декоративни елементи -  Arstyl Wall Tiles, блестящо представила се на конкурса "Red Dot Design Awards".

 

 

Вниманието на гостите  бе привлечено от възможностите на декоративните елементи за творчески приложения в пространството.

 

 

Представена беше и системата Arstyl Wall Panels, която стартира през 2015 година и непрекъснато търпи развитие с нови вълнуващи модели. Панелите от 3D колекцията представляват цял набор от опции и релефи, с които възможностите за приложение са изключително много.

 

 

Фирмата пoказа много интересни идеи с всеки един от панелите поотделно, като не пропусна и най-новия модел от колекцията - Flower.

 

 

Flower е фокус в красиво хотелско фоайе на Карибите, където започва историята на неговото създаване. 

 

 

Панелите са комбинация от различни стилове, подходящи са за всяко интериорно решение, а преобладаващата част от тях могат да се съчетаят с рамка за скрито осветление.

 

 

Колекцията панели ALLEGRO, която се предлага в четири различни дизайна - OCEAN, SAHARA, BUBBLES и LACES, също не беше подмината при представянето, тъй като тя е с най-големи възможности за цветови решения.

 

 

 

Финалът на специалното събитие за архитекти и дизайнери бе фокусиран върху екстериора - с една много специална система от 100% синтетични декинг профили - Nomawood - уникални с дизайна, цветовата си гама, дълготрайността, здравината на повърхностите и многото възможности за приложение.

 

 

 

По време на събитието бяха наградени архитектурни и дизайнерски студиа-партньори. Освен грамоти, те получиха и Red Dot Design Yearbook 2017/2018. Наградените са:

 

Дълготрайно партньорство - „Индеко" ООД

 

 

Най-мащабен проект - „Вамос" ООД

 

 

Системно сътрудничество - „Арткорт" ООД

 

 

Наградата за впечатляващ дебют получи „Екстраваганс Дизайн" ЕООД. Дизайнерът Николета Кръстева не успя да присъства на церемонията, защото в момента е в чужбина. За най-иновативни продукти в проектните решения беше отличено „Студио Пиперов" ЕООД.

 

 

В рамките на събитието се проведе и конкурс "Нарисувай ми...". Участниците рисуваха на свободна тематика върху стенни елементи Корал от колекцията ARSYL WALL TILES, като така придадоха допълнителна художествена стойност на един вече високо оценен продукт. Елементите ще бъдат дарени на обществени пространства като училища, педиатрични кабинети и други, каза Гена Събева - председател на Асоциацията на интериорните дизайнери /АИДБ/.

 

 

Победителите в мини конкурса ще бъдат определени до 10 декември. 7 участници очакват вашата подкрепа тук.

 

 

 

 

 

 

Снимки: CityBuild.bg и „Стилстрой Трейдинг"

 

 
още от Новини

още от Баш майстор