СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Студио Simple.Architecture прави благотворително проект за интериор или къща
 Facebook

Студио Simple.Architecture прави благотворително проект за интериор или къща04.12.2019 / 16:20 - CityBuild.bg

Проектът ще отговаря на вашите функционални изисквания, както и на бюджета ви за реализация.

 

 

"С наближаването на един от най-светлите празници през годината, ние от Simple.Architecture решихме да направим специален коледен подарък за един ог вас, а именно - проект за нов дом. Коледа е един ог празниците, които доказват колко важен е домашният уют, споделен, разбира се, с любимите хора. И тъй като нашата мисия е да правим това, в което сме най-добри, искаме да ви подарим един уютен нов дом, в който да се чувствате истински щастливи. Правим това сега, защото вярваме, че Коледните празници са благоприятен момент за всеки, който има желание да прояви доброта и да подаде ръка на другите. Надяваме се да споделете тази информация и с вашите приятели, познати и колеги, защото един ог всички вас ще бъде победителят в този конкурс", казват от студиото.

 

Екипът се ангажира да разработим един пълен интериорен проект за апартамент или къща за някой от вас. Проектът ще отговаря на вашите функционални изисквания, както и на бюджета ви за реализация. Творческите решения като избор на материали, форми, цветове, обзавеждане, оборудване и осветление ще бъдат съобразени изцяло с визията и с работната философия на Simple.Architecture, затова от студито съветват, преди да изпратите вашата кандидатура, да се запознаете с техните проекти и да прецените дали стилът им отговаря на вашите желания. "Крайната ни цел е да подарим един минималистичен, безвременен и лишен от излишни декорации интериор, в стила на Simple.Architecture", казват от студиото.

 

Подробности - тук.

 

Студиото получи поощрителна награда в категорията "Обществени сгради" в конкурса АРХ ИНОВА 2019. Тя е за проект Храм на Мира - Нор-Па-Де-Кале, Франция. За проекта може да прочетете в CityBuild.bg тук.

 

 
още от Новини

още от Любопитно