СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Цветно настроение с детските модели стенни покрития Ohpopsi
 Facebook

Цветно настроение с детските модели стенни покрития Ohpopsi09.07.2020 / 11:28 - CityBuild.bg

Разнообразните предложения са с очарователен облик, нови десени, забавни мотиви и дори с образователна цел.

 

Водещите дизайни на английските стенни покрития Ohpopsi за 2020 година са изпълнени със свежи идеи и пъстри цветове, оживяващи във всички помещения на дома, но тук акцентът е поставен върху детската стая. Ако искате да преобразите пространството, където израства детето, то ще намерите много и разнообразни предложения, подходящи за различните възрастови групи. Част от моделите са създадени и с образователна цел - географски карти показват континeнтите с най-разпространените животни за съответните региони. Стенните покрития се предлагат в два размера: 3,00 х 2,40 м и 3,50 х 2,80 м, но могат да бъдат произведени и в конкретен размер по поръчка. 

 

За предпочитанията на най-малките Ohpopsi предлага щампи с любимите животни на много деца, като тази година фокусът е върху екзотичната лама.    

 

 

Колекциите съдържат и непретенциозни дизайни - чудесен фон за игри и забава.    

 

 

Тренд 2020 година включва модели с русалки и розови нюанси, специално създадени за малки принцеси, а момченцата, мечтаещи да покоряват небето, могат да бъдат спечелени с пухкави облачета и звездни приключения.         

 

 

Атрактивни модели с обитателите на джунглата и тропическите гори, поставени върху картата на света, или весели комбинации на горски и морски животни, развиват детското въображение и помагат за по-лесното усвояване на нови знания и умения.

 

 

За подрастващите младежи водещо значение при избора на стенни покрития са техните интереси и хоби игри, където за оформление на личното им пространство Ohpopsi също има какво да предложи.     

 

 

Всички модели от Тренд 2020 стенни покрития Ohpopsi може да разгледате тук или да посетите фирмения шоурум на "Стилстрой Трейдинг", където каталог Ohpopsi 2020 е на разположение.

 

За контакти:

Стилстрой Трейдинг"

гр. София

бул. "Асен Йорданов" 6-3

тел. 02 971 71 57; 02 963 27 85

 

 
още от Новини

още от Баш майстор