СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
БАИС ще участва в „Архитектурно-строителна седмица”
 Facebook

БАИС ще участва в „Архитектурно-строителна седмица”08.02.2019 / 18:00 - CityBuild.bg

На щанда си Асоциацията ще представи основните насоки на дейността си и събития за годината.

 

Най-мащабното след 2008 г. издание на строителния форум ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център София. Събитието ще се проведе в три изложбени зали, а участниците ще разположат щандовете си върху площ от над 8 500 кв.м.

 

В изложението вземат участие производители и вносители на строителни материали, машини, химически продукти, топло и хидроизолации, технологии. Едно от новите неща, на което организаторите са заложили в своята концепция на тазгодишното издание, е „прецизно сегментиране". Чрез този подход ще бъдат създадени отделни тематични зони, в които според сектора на своята дейност ще бъдат обединени българските и международните участници.

 

За поредна година Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) е официален партньор на изложението. В тазгодишното издание на форума ще вземат участие фирми-членове на БАИС - като „Фибран България" АД; „Технопанел" ЕАД и други.

 

В рамките на изложението БАИС ще организира дискусионен панел на тема: „Изменения на Наредба №Iз-1971 от 29.10.2009 г. за строително-технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар - отражение при проектиране, изпълнение и контрол на фасадни топлоизолации". Събитието ще се проведе на 6 март в семинарна зала №3 на Интер Експо Център. Панелът ще се осъществи в партньорство с Камара на архитектите в България (КАБ).

 

Като лектор в панела ще се включи д-р инж. Красимир Делов. Той ще изнесе презентация на тема: „Отражение на измененията на Наредба № Iз-1971 върху проектирането и изпълнението на фасадни контактни топлоизолационни системи с мазилка (ETICS)".

 

Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация на сайта на БАИС.

 

Лице за контакт: Николина Порожанова
+359 2 963 10 71; +359 886 386 192
БАИС

 

 
още от Новини

още от Баш майстор