СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Вижте дипломни работи на тема „Опазване на архитектурното наследство“
 Facebook

Вижте дипломни работи на тема „Опазване на архитектурното наследство“21.10.2020 / 11:23 - CityBuild.bg

Може да разгледате проектите в изложбата-конкурс на място и онлайн и да гласувате за тях.

 

 

Българският национален комитет на Международния съвет за паметниците на културата и забележителните места и Дружество „Архитектурно наследство" при Съюза на архитектите в България откриха вчера вечерта Шестата национална изложба-конкурс за дипломни работи на студенти по архитектура и в магистърски програми по опазване на архитектурното наследство на тема „Опазване на архитектурното наследство". Конкурсът се посвещава на Международния ден на паметниците на културата и забележителните места с тема „Споделени култури, споделено наследство, споделена отговорност".

 

Изложбата от над 20 работи на дипломантите от ВСУ "Черноризец Храбър", УАСГ и школата "Шайо" може да разгледате на място до 5 ноември в Централния дом на архитекта на ул. „Кракра" 11 в столицата. Онлайн може да разгледате проектите тук, както и да гласувате за даден проект. Събралият най-много гласове ще получи награда на публиката, а журито на конкурса с председател арх. Дафина Барфончовска ще обяви победителите в началото на ноември.

 

 

Част от партньорската мрежа на Шестата национална изложба-конкурс за дипломни работи на тема „Опазване на архитектурното наследство" са фирмите RÖFIX, XELLA и BAUMIT.

 

 
още от Новини

още от АРТ