СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
RÖFIX се включи със свои обекти в стажантските програми на УАСГ
 Facebook

RÖFIX се включи със свои обекти в стажантските програми на УАСГ17.08.2018 / 13:24 - CityBuild.bg

Фирмата поддържа идеята, че бъдещите специалисти имат нужда от нагледно показване на теорията.

 

Лятото е време не само за почивка, но и за сериозни занимания като стажантските практики на студентите II курс от катедра "Технология на архитектурата" в УАСГ. И екипът на RÖFIX се включи в тях.

 

Съвместно с арх. Георги Кътов и арх. Божидара Вълкова от архитектурното бюро "I/O архитекти" и с разрешението на частния инвеститор, RÖFIX показа на студентите реновиране и модернизиране на емблематична частна къща в кв. Бояна в столицата. Изпълнител на обекта е фирма "Нивел".

 

Студентите чуха представянето на архитектите и наблюдаваха изпълнение на стенно отопление върху топлоизолационна система с Foamglas. RÖFIX предложи точното решение за измазване на системата – полагане на армираща шпакловка без цимент RÖFIX ELASTIC върху топлоизолацията, след което се поставяне на тръбите на стенното отопление и полагане на продуктите от серията RÖFIX RenoFamily – минерални варови мазилки и шпакловки с различна структура, което ги прави универсални продукти за решения за всяко строителство.

 

 

Другият обект, който студентите посетиха, беше нова многофамилна сграда в кв. Витоша, където чрез силозна техника се полагат хастарни, вътрешни и външни мазилки, фасадни топлоизолационна система и пр. Младите специалисти наблюдаваха процеса на машинно полагане на хастарна мазилка и допълнителната й обработка благодарение на координацията и съдействието от страна на търговския екип на RÖFIX за регион София.

 

Продуктовият мениджър на RÖFIX Гергана Чавдарова представи предимствата на силозната техника, етапите на полагане на топлоизолационната система, различни профили, както и системата RÖFIX SycoTec за фасади с тъмни цветове. Тя подробно запозна студентите и с изискванията и предизвикателствата, които се поставят пред архитектурните фасадни решения с тъмни цветове и кои RÖFIX иновации дават възможност за нови хоризонти пред архитектите.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор