СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Втори достъп до квартал Драгулин проектират в Панагюрище
 Facebook

Втори достъп до квартал Драгулин проектират в Панагюрище14.09.2017 / 11:29 - citybuild.bg

Това ще даде обходна връзка на квартала с югоизточната част на града и ще облекчи натоварването на централната транспортна мрежа.

 

Във връзка с изграждането на новия обходен път, осъществяващ връзка на квартал Драгулин, е необходимо да се обособи проектен имот със съответната площ и да се промени предназначението му. За целта ще бъде изготвен проект за подробен устройствен план (ПУП) – парцелен план (ПП) за трасе на новия обходен път до квартала.

 

Проектното трасе на обходния път започва от моста на река Драгулинска /в края на регулацията при улица „Христо Ботев“ – о.т. 282 и улица „Ягода“ – о.т. 283/, продължава на изток по съществуващ полски път, завива на югозапад до полски път – продължение на улица „Асен Златаров“, с която прави връзка с населеното място и полски път към земеделските земи на изток, продължава на югозапад до билото /източно от паметник „Черешово топче“/, завива на югоизток по съществуващ път и завършва при улица „Малина“ - о.т. 562. Трасето попада в обхвата на Общия устройствен план на община Панагюрище, одобрен и влизащ в сила от 09.09.2017 година.

 

 
още от Новини

още от Страната