Aristocrat Hills - семпли архитектурни форми и изпипани детайли

83

Луксозният комплекс от 13 къщи ще бъде изграден в с. Гурмазово на 13 км от столицата    


Aristocrat Hills е инвестиция на “Инфинити Капитал” АД, а водещ проектант е арх. Павел Янев. All in studio има много награди и се отличава с перфекционизъм в детайлите от началото на проектирането до финала на проекта.

Къщите в комплекса са със застроена площ върху всеки парцел 180 кв.м и всяка от тях е с РЗП 330 кв.м. Те са проектирани в модерен, изчистен и функционален стил. Водещи в проекта са обем, въздух, свобода и пространство, зеленина, смарт технологии, функционален и иновативен дизайн.

Къщите разполагат с двор от над 900 кв.м площ с пространство за озеленяване, басейн и две допълнително обособени паркоместа.

С функционалните си разпределения двуетажните къщи предоставят възможност за постигане на хармоничен и светъл интериор, осигурявайки максимален комфорт и практичност.

На първия етаж има голямо входно антре, дневна с двоен таван и височина 6 метра, трапезария, гостна стая със собствена баня, кабинет и голям гараж за два автомобила плюс складово пространство.

На втория етаж се стига посредством еднораменна интериорна стълба, огряна от светлина, тъй като се намира в близост до голям винтрина. Там са предвидени три спални със собствени дрешници и бани и емпоре над дневната, което служи за детски хол или друга зона на релакс.

В строителния процес екипът залага на висококачествени и енергоефективни материали, иновативни решения и устойчивост. Фокусира се върху намаляване на потреблението на енергия, ограничаване на замърсяването и намаляване на негативното влияние върху околната среда. Къщите ще бъдат изградени с иновативната система на Wienerberger - Profi Dryfix Extra. Изпълнитeл на обекта ще e дъщepнo дpyжecтвo нa фoндa “Инфинити Kaпитaл“ AД.

„Aristocrat Hills“ спечели мен и моите колеги с това, че инвеститорът не прави абсолютно никакъв компромис с проекта – от обема на помещенията, избора на материали и въобще всичко, което влиза в категорията „ALL in STUDIO” проект. А и наша основна цел като архитекти е да търсим всеки път по нещо ново, което успяваме да добавим от себе си и нашия почерк“, казва за Unique Estates арх. Павел Янев.

Визуализации: All in studio

ОЩЕ НОВИНИ

Шестима инвеститори ще отварят предприятия в Бургас

Шестима инвеститори ще отварят предприятия в Бургас

По първоначални заявки работните места, които ще открият, са над 600

Общинският съвет в Бургас даде зелена светлина за детската болница

Общинският съвет в Бургас даде зелена светлина за детската болница

Одобреният доклад на кмета дава ход на основното грантово финансиране за изграждане на болницата в интегрирания проект на Югоизточна България по регионално развитие

Камарата на архитектите смята да сезира прокуратурата за изрисуването на фасадата на Младежкия дом в Пазарджик

Камарата на архитектите смята да сезира прокуратурата за изрисуването на фасадата на Младежкия дом в Пазарджик

КАБ определи намесата като „архитектурен вандализъм“, поиска възстановяване на оригиналния вид на сградата, както и тя да получи статут на недвижима културна ценност

Представиха идеен проект на Детска болница в Бургас

Представиха идеен проект на Детска болница в Бургас

Предвижда се да бъдат създадени условия за игри и занимания на пациентите – с използване на част от покривните, вътрешните пространства и терасите, а оборудването ще бъде в ярки цветове и детски теми

Нова сграда на детска градина откриха в квартал “Сеславци” в София

Нова сграда на детска градина откриха в квартал “Сеславци” в София

Детското заведение се намира на ул. „Мургаш“ 3 до парка на квартала