DIBLA DESIGN AWARDS 2022 е отворен за регистрация

114

Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти


Предстои седмото издание на най-елитното събитие в сферата на интериорния дизайн – Dibla Design Awards, отличаващо се с най-голям авторитет и популярност в сектора. Всяка година събитието става все по-очаквано и с постоянно нарастващ интерес както сред участниците, така и сред гостите, желаещи да присъстват и да усетят от атмосферата на най-мащабната церемония по връчване на награди за интериорен дизайн в страната.

Тази година се наблюдава изключително засилен интерес за участие в наградите DDA от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обекти за обществено ползване. Това е сигнал, че средата, която обитаваме, става все по-приятна и атрактивна, а конкуренцията между обектите – все по-голяма. DIBLA е платформа, която дава поле за представяне на пространствата, в които живеем, както и класация на най-добрите локации за посещение.

Церемонията по връчване на годишните награди Dibla Design Awards ще се проведе на 29 март 2023г. в Inter Expo Center. Над 1500 гости - участници, инвеститори, медии, представители на българския бизнес елит, естети и почитатели на дизайна, ще имат възможност лично да присъстват и първи да разберат кой е Дизайнер на годината за 2022-ра и кои са победителите.

Обновеният процес за участие в конкурса, в който всеки желаещ може да включи своя реализиран проект, е активен през цялата година, и това максимално улеснява кандидатите. DDA предлага подиум на обектите от най-високо ниво в областта на интериорния дизайн. Всеки от отличените получава висока публичност и авторитетна оценка.

Международното жури на конкурса е съставено от опитни експерти, признати в световен мащаб. Съставът му е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от международен ранг, а различните категории дават възможност в разнообразни направления на интериорния дизайн. Категориите тази година са в две направления - жилищен интериор: апартамент или къща; и обществен интериор: магазин/изложбена площ, офис/работна среда, хотел, ресторант, бар и динър, СПА и фитнес, медико-дентални и разкрасителни. Всички заявили участието си до 20 февруари 2023г. имат уникалната възможност да бъдат част от грандиозната церемония и да получат професионално отличие и широка популярност.

Организаторът - Dibla.com, е платформа, в която годишно се публикуват над 500 проекта. Това я превръща в единствено по рода си онлайн пространство, в което потребителите избират и наемат интериорни дизайнери, и лесно могат да следят нивото на дизайна в страната. Многобройната галерия от проекти дава възможност на организаторите да видят какво се проектира и публикува през изминалата година, и така формират категориите за наградите.

Не се колебайте – включете своя обект в Dibla Design Awards 2022!

В предишното издание званието „Дизайнер на годината 2021“ получи Fimera Design Studio, което създава хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, а също така авторски мебели и аксесоари.

ОЩЕ НОВИНИ

Ще представят новата книга на Юлий Славов "Помня Пловдив. Градът и околностите"

Ще представят новата книга на Юлий Славов "Помня Пловдив. Градът и околностите"

Книгата съдържа срещи с хора, случки и събития, променили облика на града, както и впечатления от околностите на Пловдив

Представиха проекта за участието на България във Венецианското архитектурно биенале

Представиха проекта за участието на България във Венецианското архитектурно биенале

Екипът се фокусира върху следите от обитание, обезлюдяване и по-конкретно - изоставените училища в България

УАСГ е домакин на конференция с международно участие, посветена на 25-та годишнина на метрото в София

УАСГ е домакин на конференция с международно участие, посветена на 25-та годишнина на метрото в София

Научно-техническият форум „Иновативни архитектурни, конструктивни и технически решения при строителството на метрополитени“ ще се проведе на 26 и 27 януари

New Estates: Над 70% от купувачите на ново строителство се интересуват от живот извън града

New Estates: Над 70% от купувачите на ново строителство се интересуват от живот извън града

Профилът на най-желания апартамент у нас: над 120 кв. м площ, с панорамна гледка, близо до парк и детска площадка

Енергийната ефективност – във фокуса на изложението Green Energy

Енергийната ефективност – във фокуса на изложението Green Energy

Заедно с Архитектурно-строителна седмица новият формат ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център