Гарантирана защита от слънце и отблясъци чрез системите на Schüco

108

С Schüco Integralmaster и Schüco ZIP Design Screen може да контролирате нивата на осветеност, вътрешния климат, атмосферата и енергийната ефективност в дома си


В моментите, в които слънцето безмилостно нагрява помещенията, все по-често се търси перфектното засенчване. На помощ идва защитата от слънце и отблясъци - за предпочитане онази, която не е в ущърб на дизайна.

Schüco Integralmaster

Schüco Integralmaster са роло щори, изцяло скрити в стъклодържателя на прозореца, предлагащи слънцезащита, защита от заслепяване и видимост отвън навътре. Незабележимо интегриращи се в алуминиевите прозоречни системи, те не нарушават вътрешната пространствена естетика. Schüco Integralmaster отговаря на всички национални и европейски норми за защита от заслепяване на работното място и благодарение на специалната си конструкция и двойната защита от заслепяване и слънцезащита предлага намаление на постъпващите отблясъци до 97%, редуциране на слънчевата светлина с 85% и подобряване на защитата от прегряване.

Като вариант за вътрешни ролетни щори без обемисти кутии и странични водачи Schüco Integralmaster предлага и ориентирани към дизайна решения за безпроблемно интегриране във фасадни системи. За защита от слънце, отблясъци и постигане на намалена видимост отвън навътре има голям избор от различни фолиа и текстил, които могат да се комбинират.

Вградената система на Schüco Integralmaster може да се управлява ръчно или моторизирано. Моторизираният вариант се задвижва с 24 V DC SMI-мотор, като щората се движи отгоре надолу. Ръчното задвижване на Schüco Integralmaster се извършва от водачи, които са интегрирани в стъклодържателя. Монтирането на щората става много лесно и тя е подходяща за дооборудване на вече съществуващи прозоречни системи.

Schüco ZIP Design Screen (ZDS)

Schüco ZIP Design Screen (ZDS) e външна изцяло интегрирана текстилна слънцезащитна система с висока устойчивост на ветрово натоварване. В зависимост от избора на вида текстил, щорите отговарят на всички изисквания на модерната слънцезащита: от непрозрачни платове с отлична защита от заслепяване и защита на поверителността, до високо транспарентни тъкани, които осигуряват оптимална връзка с околната среда. Платовете са лесни за поддръжка, устойчиви на атмосфери влияния и с доказано качество.

Благодарение на тесния дизайн на водачите, слънцезащитната система Schüco ZDS се интегрира безпроблемно в прозоречните и фасадните системи на Schüco. А в отговор на множеството архитектурни изисквания системата се доставя в различни дизайнерски варианти, което гарантира оптимално вписване във фасадната оптика.

Странично интегрираните в профила водачи и Zip-технологията правят Schüco ZDS една от най-устойчивите на атмосферни влияния и ветрово натоварване системи. Дори спусната щората може да устои на ветрово натоварване със скорост на вятъра до 25 m/s = 90 kм/ч.

Подробна информация за слънцезащитните системи можете да получите, като се свържете с фирма Alukönigstahl, лицензиран представител на Schüco за България.

ОЩЕ НОВИНИ

Лепило-шпакловката за минерална вата WAT 500 е с отлично сцепление към различни строителни основи

Лепило-шпакловката за минерална вата WAT 500 е с отлично сцепление към различни строителни основи

Хидрофобният продукт на ТЕРАЗИД е устойчив на климатични условия, предпазва топлоизолационния слой от механични наранявания и има висока паропропускливост

Екипът на ЕТЕМ се срещна с партньорите си от цялата страна

Екипът на ЕТЕМ се срещна с партньорите си от цялата страна

Компанията представи изцяло нова възможност за избор на алуминиеви системи с прахови покрития Клас 2

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Профилната система, която осигурява лекота на използване, въздухопропускливост, водонепроницаемост, топло-, звукоизолация и защита от взлом, е идеална за концепции за спестяване на пространство

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Това са Къща „Плочата“ в Плевен и сградата на Българска академия на науките на пл. „Народно събрание“ в София

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност