GROHE композитни мивки

108

Освен за предимствата на иновативния материал, вижте и за разнообразието от характеристики, размери, конфигурации и ценови клас


Сериите композитни мивки GROHE предлагат богат избор на размери, конфигурации и ценови клас, така че лесно може да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите изисквания. Серията предлага кръгли и квадратни модели в 2 покрития - гранитно черно и гранитно сиво. Изберете модели с 1, 1.5 или 2 купи, със или без вграден сифон, големи или компактни мивки. Предлагат се в два вида монтаж - за вграждане под плот или върху плот.


Вашата мивка ще може да се справи с ежедневните нужди дори на най-натоварената кухня, благодарение на иновативния композитен материал. Направени от 76% кварц - най-твърдата част на гранита, смесен с акрилна смола, композитните мивки GROHЕ са изключително издръжливи. Този втвърден материал е устойчив на драскотини, вдлъбнатини, петна, пукнатини и нагряване. Гладката му повърхност е лесна за почистване и е 100% безопасна за храната. Всяка композитна мивка GROHE се произвежда с помощта на компютърна полимеризация - процес на отливане, който гарантира устойчиво покритие и пълна равномерност на цвета. Нещо повече, композитът няма да избледнее на UV светлина, което означава, че винаги ще изглежда толкова добре, колкото в деня, в който сте го купили.


Композитните мивки идват с разнообразие от характеристики, които да направят ежедневните кухненски задачи по-лесни и приятни. Монтажът е лесен и бърз благодарение на системата GROHE Quickfix. Кухненските мивки имат два предварително направени отвора за смесител, което ви дава свободата да решите дали плотът за отцеждане да бъде отляво или отдясно. Благодарение на специалната сплав от кварц и акрил шумът от течащата вода и поставянето на съдове в композитната мивка е много по-малък.


Практичността е поставена на първо място - направени от здрав композит, тези мивки са устойчиви на надраскване за много години напред. Освен това никога повече няма да се колебаете дали да сложите гореща тенджера върху плота на мивката, защото композитните мивки на GROHE са устойчиви на топлина до 280°C.


Друго много важно предимство е, че спокойно може да режете плодове и зеленчуци или да подготвяте продукти за любимото си ястие на плота на мивката, защото композитната е 100% безопасна за храната.


Всички композитни мивки GROHE притежават купи с дълбочина поне 20 cм, което ви предоставя максимално пространство за измиване и пълнене с вода на големи съдове.

Освен всичко това, вашата композитна мивка е лесна за поддръжка и почистване, за да може да се наслаждавате на безупречното ѝ покритие за години напред. С кухненските мивки на GROHE ще се радвате на комфорта всеки ден. Те са създадени да отговарят на вашите изисквания независимо от интериора на кухнята ви и пространството, с което разполагате.

ОЩЕ НОВИНИ

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Профилната система, която осигурява лекота на използване, въздухопропускливост, водонепроницаемост, топло-, звукоизолация и защита от взлом, е идеална за концепции за спестяване на пространство

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Това са Къща „Плочата“ в Плевен и сградата на Българска академия на науките на пл. „Народно събрание“ в София

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

Влезте в света на новия лукс и иновациите с разказ за представянето на под-марката на събитието миналата година и очакването от предстоящото издание

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

Компанията инвестира своите опит и знания в развитието на младите бъдещи архитекти