Hörmann предлага врати и атрактивни допълнителни пакети на изгодни цени в рамките на Европейска акция 2023

93

До 31 декември имате избор от гаражни, входни и интериорни врати, като промоционалните продукти са 100% неутрални за климата и впечатляват с висок стандарт за безопасност


В рамките на Европейска акция 2023 от 1 февруари до 31 декември 2023 г. Hörmann предлага врати и атрактивни допълнителни пакети на изгодни цени.

Неутрални за климата промоционални продукти

Всички промоционални продукти на Hörmann, предлагани в рамките на Европейска акция 2023, са неутрални за климата. Компанията покрива нуждите си от електроенергия във всичките си производствени бази в Европа с екологичен ток. Чрез тези и много други мерки Hörmann спестява над 75 000 тона CO2. Остатъчните емисии компанията компенсира с насърчаване на проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

Гаражни секционни врати с предлагано като опция защитно оборудване клас RC 2.

Гаражните секционни врати в акцията са с особено устойчивата на износване повърхност Woodgrain, с повърхността Slategrain с щампован релеф със светлосенки или гладката повърхност Planar – всяка от тях е със задвижване ProMatic и едно дистанционно управление, в седем възможни специални цвята и седем различни размера. С предлагания като опция допълнителен пакет срещу доплащане вратата може да бъде оборудвана със сертифицирано в Германия защитно оборудване клас RC 2 съгласно DIN/TS 18194. При желание срещу доплащане може също да замените задвижването в пакета с по-бързото задвижване SupraMatic 4, което е с включен Bluetooth приемник за управление през смартфон, с LED осветление и капак от благородна стомана с ексклузивен дизайн.

Секционната гаражна врата RenoMatic на Hörmann се предлага в различни дизайни, като например показаната тук повърхност Slategrain с модерна визия със светлосенки.

Входни врати със стандартно включена защита от взлом

Входните врати също са част от промоционалната програма на Hörmann - алуминиевата входна врата от премиум клас ThermoSafe е с платно с дебелина 73 мм, стандартно включено защитно оборудване клас RC 3, 5-точково заключване, както и много добра топлоизолация с коефициент на топлопроводимост U до 0,87 W/(m²∙K). В зависимост от предпочитанията по отношение на дизайна клиентите могат да избират между 6 мотива и 8 промоционални цвята. За особено изящна и елегантна визия входните врати ThermoSafe могат да бъдат оборудвани допълнително и със скрити панти.

В годишната акция е включена и входната врата от стомана / алуминий Thermo65. Вратата е с платно с дебелина 65 мм, стандартно включено защитно оборудване клас RC 2, в 6 мотива и 7 различни цвята.

За строителните предприемачи и клиенти, за които цената е от значение, Hörmann предлага входната врата ISOPRO със стабилно стоманено платно и доказано добра топлоизолация.

Алуминиевата външна врата ThermoSafe на Hörmann със стандартно включено защитно оборудване клас RC 3 се предлага в рамките на Европейската акция в различни промоционални цветове и размери.

Модерни интериорни врати от дърво и стъкло

Предложенията на Hörmann за вътрешното пространство са дървени и стъклени врати като напълно окомплектован елемент от платно, каса, комплект обков и дръжка. Дървените врати се отличават с особено устойчива повърхност и платно със стабилна вложка от тръбно ПДЧ.
Моделът BaseLine се предлага с фалцово платно и елегантни заоблени кантове, както и с платно без фалц – и двата вида в 3 цвята и 2 декора.

В акцията са включени още интериорната врата DesignLine Concepto в безфалцово изпълнение, с повърхност Ultramatt и 3 промоционални цвята, както  и фалцовата врата DesignLine Stripe 15 - отново в 3 възможни цвята.

Освен дървени интериорни врати са представени и стъклени врати в лофт дизайн, които със своите черни надлъжни и напречни линии създават елегантни акценти в модерния интериорен дизайн. Те са възможни като еднокрили или двукрили врати на панти или като спестяваща пространство плъзгаща се врата със или без странична част.

Интериорните врати от дърво и стъкло също са част от кампанията Европейска акция на Hörmann и подчертават модерния интериор, особено в черно.

Врати в модерния черен цвят

В кампанията са включени врати в модерния в момента наситен черен цвят, които се отличават с особено съвременна визия. А с допълнителния пакет от серията black.edition могат да се поставят черни акценти, като например дръжки на вратите в наситено черно за входните и интериорните врати.

В рамките на кампанията на промоционални цени се предлагат врати в актуалния в момента черен цвят, които поставят модерни акценти.

Къщички за градински инструменти Berry

За прибирането на различни видове градински инструменти, велосипеди, градински мебели и много други Европейската акция на Hörmann представя съвременните и удобни къщички за градински инструменти Berry Classic с двускатен покрив, стабилна и безопасна конструкция, лесен и бърз монтаж и включена в доставката алуминиева подова рамка. На специална цена са къщички с обем на помещенито около 12 кв.м, в 3 възможни цвята, с една или две врати.

Снимки: Hörmann. За прибирането на различни видове градински инструменти, велосипеди, градински мебели и много други Европейската акция на Hörmann предлага съвременните и удобни къщички за градински инструменти Berry Classic.

Годишната акция обхваща отново и познатите задвижвания за портални врати LineaMatic и RotaMatic, базовия куб от Smart Home системата на Hörmann - Hörmann homee brain, както и най-продаваната в Европа гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход Berry.

ОЩЕ НОВИНИ

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

Влезте в света на новия лукс и иновациите с разказ за представянето на под-марката на събитието миналата година и очакването от предстоящото издание

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

Компанията инвестира своите опит и знания в развитието на младите бъдещи архитекти

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Продуктът на ТЕРАЗИД служи за създаване на връзка между стари нестабилни основи и нови мазилки и настилки

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Целта е да се постигне по-добър контрол на качеството, да се подобрят условията на труд, да се повиши производителността и да се намалят разходите