JYSK България показа новата си коледна колекция и дизайн тенденциите за празничния сезон 2022

288

В интериорните и екстериорни решения скандинавската верига се завръща към корените си, наблягайки на природни цветове и материи в аксесоари и декорация


Новата зимно-коледна колекция на JYSK – Nordic Mood, съчетава елементи и предмети, които могат да се използват през цялата година, създавайки уютна атмосфера, подчинена на основните тенденции в скандинавския дизайн за 2022 г. Това споделиха снощи представителите на международната верига по време на специалното събитие „Коледно вдъхновение“. С особен фокус бяха най-новите предложения от колекцията и трите тенденции в интериорния и екстериорен дизайн за годината, а селекцията от най-продавани серии включваше различни артикули, сред които свещниците ELDARIT, златната ваза MALIAS с изкуственото цвете GAVE, топлото ватирано одеяло TRILOBIT и възглавницата RIND със златно бродирани звезди.

Новата колекция Nordic Mood, която любителите на изчистения скандинавски дизайн могат да открият във физическите магазини на датската верига, както и в онлайн магазина на JYSK България, изпъква със семпъл дизайн, преобладаващ нюанс на сивия цвят и е с подчертано градски характер. Nordic Mood съчетава предмети, които могат да се използват през цялата година, с елементи, които създават и уютна, топла коледна атмосфера, за да може потребителите да се наслаждават на празничния сезон с любимите си хора. Новата колекция Nordic Mood представя модерен вариант на традиционния коледен елф със сива шапка, нахлупена върху очите, който се вписва във всеки интериор.

Трите тенденции за сезона се допълват по брилянтен начин, като в същото време предлагат доста различни продукти. На първо място стои желанието да се отговори на потребността на клиентите лесно да смесват и комбинират продукти от различни категории, за да създадат свой собствен стил в дома си - както на закрито, така и на открито.

BALANCE е тенденцията, която ни връща към основите. Функционалните и красиви продукти с дълъг живот са много търсени. Комбинациите са безкрайни, тъй като цветовете са от основните гами. Вдъхновението идва от скандинавските плажове и пясъчни дюни със светли и естествени тонове.

UTOPIA се ражда в нуждата от нови решения, нови повърхности и нови дизайнерски езици. Сред хаоса и несигурността, ние търсим измерение на съвършенство, където можем да въздъхнем със заслужено облекчение. Цветовите нюанси в тази тенденция са отличимо скандинавски – топло червено, фини пастели, съчетани с каки и студени светлосини нюанси на северното лято.

GROUNDED доставя усещане за спокойствие, от което всички имаме нужда в тези луди времена, в които живеем. Защото винаги има място за уютен комфорт по по-традиционен начин, но все пак и стремеж към нови открития в добре позната обстановка. Цветовете в тази тенденция са вдъхновени от тоновете на различни плодове и зеленчуци, като праскова, лук, смокиня и патладжан, както и естествените нюанси на дивите полета, в които природата процъфтява в своите естествени цветове.

JYSK е международна верига от магазини със скандинавски корени, която предлага всичко за дома. Датската верига е сред най-големите търговци на мебели и декорации в Европа. До днес веригата има 47 магазина в България, в които е включен и онлайн магазинът. Тук може да изтеглите новия каталог на JYSK с всички артикули на фокус за сезона 2022/2023. Вижте повече и за плановете за развитие на JYSK тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Какво може да видите на изложението ЕКСПОМЕБЕЛ

Какво може да видите на изложението ЕКСПОМЕБЕЛ

Още малко остава до старта на 29 март в Интер Експо Център в столицата

Две полезни идеи за стълбищата

Две полезни идеи за стълбищата

Това са места за сядане на парапета и парапети с прави ъгли за лесно хващане, ориентация и подпиране на товари

От фабрика "Орел" до бутиков хотел – модерно съживяване в историческа среда

От фабрика "Орел" до бутиков хотел – модерно съживяване в историческа среда

Добрите методи на възстановяване и косервационно-реставрационни дейности са комбинирани със сполучлива практичност, дизайн с високи изисквания за лукс и комфорт, запазване на артефакти и почит към изкуството

Станете част от церемонията по награждаването в DIBLA DESIGN AWARDS 2022

Станете част от церемонията по награждаването в DIBLA DESIGN AWARDS 2022

Кои са победителите в Годишните награди за интериорен дизайн ще разберете на 29 март в Inter Expo Center

Споделените офис пространства стават все по-популярни сред наемателите в София

Споделените офис пространства стават все по-популярни сред наемателите в София

Те влизат в полезрението не само на прохождащите компании и хората със свободни професии, но и на корпоративни клиенти

Три "умни" пейки са монтирани в Търговище

Три "умни" пейки са монтирани в Търговище

Те са разположени в парка „Роден кът“, в близост до надписа „Търговище“ в Източния парк и до тревната площ между улиците „Паисий“ и „П. Р. Славейков“