Какво може да видите на изложението ЕКСПОМЕБЕЛ

484

Още малко остава до старта на 29 март в Интер Експо Център в столицата


Изложението ЕКСПОМЕБЕЛ, което насочва вниманието към мебелите, обзавеждането и дизайна, ще приеме за 17-и път представители на много брандове от страната и чужбина. Проектът е реалност с обединените усилия на организаторите Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Вижте акценти от изложението.

Щори или пердета?

И двата артикула крият своите предимства. Съществуват мнения, че щорите са по-подходящи за бизнес сгради и офиси, а пердетата – за дома. Съветваме ви да се доверите на специалистите, които представят почти безкрайност от идеи, сред които перде-щора – функционална и с елегантна визия.

Eдин от трендовете – килимът

Между многообразието от предложения на ЕКСПОМЕБЕЛ са и персийските килими. Изкусната им изработка, цветовите съчетания и качеството им придават неповторим характер на всяко пространство.

Вдъхновени от технологиите

На изложението ще може да видите модули, които създават уникални изображения с помощта на безшумно движеща се метална сфера, която изтегля линии върху подложка от пясък. Всеки следващ модел се създава на мястото на предишния, а в допълнение с разноцветната подсветка с възможност за генериране на над 16 милиона цвята се създава уникална дзен атмосфера. Магичните продукти могат да се контролират през мобилно приложение.

Любопитна е мобилна система от живи растения. За поддържане на добрия им вид се използват електронен модул, датчици за почвена и въздушна влажност и околна температура и поливна система, захранвана от вграден контейнер за вода. Модулът работи самостоятелно, но с възможност за дистанционно наблюдение и контрол. Благодарение на занижената нужда от човешка намеса и възможността за лесно преместване, продуктът е подходящ за обществени интериорни пространства.

В търсене на идеи за уютна среда

Електрическите LED камини са предпочитани за дома и офиса заради визуалните си и естетически качества. Със сигурност любопитните погледи ще привличат електрическите камини с възможност за звукови ефекти.

Нов прочит на пространството

Проектът ви включва отворено пространство и възможност за гледка през всеки сезон? Насочете вниманието си към практични и с хармоничен дизайн поликарбонатни куполи с капацитет между 4 и 20 души. Те са оптимален избор за терасата, кафенето, ресторанта. В тях приветствате пролетта, изпращате летните вечери, наслаждавате се на есенните падащи листа и посрещате зимните дни с топла напитка.

Смели решения и за офис пространствата

На ЕКСПОМЕБЕЛ ще откриете акустична кабина, чиято светлина на сензора за движение и стъклена облицовка я превръщат в уединено работно пространство. Иновативният експонат има и ергономичен подлакътник.

И, разбира се - мебелите на ЕКСПОМЕБЕЛ

Изложението ще даде ценни идеи за всеки проект. Търсещите елегантност вероятно ще привлече светещият бар, който внася приказна нотка и чар. Практичният и елегантен модулен барплот с LED система се адаптира към всяка форма и пространство и е идеален както за постоянни, така и за временни проекти.

На ЕКСПОМЕБЕЛ ще ви впечатли колекция мека мебел с флуидна и органична система, съставена от стилни модули с извити и меки за сетивата форми. Същото важи и за аранжировките - от линейна подредба до вълнообразни структури меката мебел дава свобода в проектирането на модерното офис пространство. С два извити модула, един в средата и още два в краищата, продуктът позволява проектирането на креативни микроархитектури за планиране на споделени, фиксирани или гъвкави работни пространства.

Стил и удобство в офиса може да постигнете със заседателни маси с изчистен дизайн. Една от тях високо повдигаща се, с хромирана структура и плот с Fenix покритие. Тя се вписва във всеки интериор, цветовете могат лесно да бъдат комбинирани с останалите мебели, а възможността за регулиране на височината е допълнително предимство, от което може да се възползвате.


Друго предложение на ЕКСПОМЕБЕЛ е бар стол за любителите на индустриалния стил. Той се предлага с и без облегалка, а седалката може да бъде тапицирана в цвят по избор на клиента. Другите характеристики, които могат да бъдат адаптирани според различните нужди, са височината на стола, размерът на седалката и цветът на металната рамка.  

Билет за събитието може да получите онлайн на www.furnitureexpo.bg или на касите на Интер Експо Център.

Допълнителна информация
Съпътстваща програма

ОЩЕ НОВИНИ

Двама заместник-министри откриха ТЕХНОМЕБЕЛ 2024

Двама заместник-министри откриха ТЕХНОМЕБЕЛ 2024

От 23 до 26 април бизнес изложението на мебелната и дървообработващата промишленост изпълва залите на Интер Експо Център в София

Предстои дискусия за съвместяването на жилищни и производствени територии

Предстои дискусия за съвместяването на жилищни и производствени територии

Събитието на 25 април в София е организирано от Съюза на урбанистите в България

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

Стартира изложението на мебелната и дървообработващата промишленост – ТЕХНОМЕБЕЛ

От утре в продължение на четири дни близо 100 фирми ще представят машини, софтуер, продукти и материали от последно поколение за индустрията

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

Как да се сдобиете с билет за изложението ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Откриват реконструираната Градска градина в Пловдив, позната като Дондуковата

Първоначалният проект включва и възстановяване на старата беседка, проектиране на павилион от оранжериен тип и изграждане на лапидариум, като вероятно те ще бъдат изградени на следващ етап

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

Тя се намира в подлез „Археологически“ и е част от обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол“