СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Може да участвате в съвета за Зеления коридор на здравето в София
 Facebook

Може да участвате в съвета за Зеления коридор на здравето в София23.04.2021 / 17:21 - CityBuild.bg

Екипът на URBiNAT ви кани да кандидатствате. Поканата е към всички живущи или работещи в близост до територията в район "Надежда".

 

Съветът се сформира, за да насърчи участието на гражданите в проекта, целящ дългосрочно подобрение в градската среда на район "Надежда". Проектът предвижда изграждане на Зелен коридор на здравето (ЗКЗ), който ще осъществява пешеходна връзка между парк "Надежда" и Северен парк чрез поредица намеси в обществените пространства по протежението му.

 

 

Съветът се създава за по-лесно и ефективно идентифициране и решаване на проблеми на гражданите, живущи или работещи в близост до ЗКЗ. Функциите на Съвета включват адресиране на предложения и препоръки от общността към органите на местната власт, обсъждане на публична политика, засягаща градското развитие на район "Надежда", преговаряне и търсене на баланс между различни обществени интереси и др.

 

Поканата е към всички живущи или работещи в близост до ЗКЗ, които имат желанието и възможността да съдействат на екипа на URBiNAT в дейностите по проектиране, строителство и мониторинг на ЗКЗ. Търсим хора, обединени от желанието район "Надежда" да стане по-хубав за всички, които виждат себе си като организатори и дейни участници в бъдещите събития и по-нататъшната работа по проекта.

 

Желаещите могат да кандидатстват за участие в Консултативния съвет тук.

 

 
още от Новини

още от София