Наближава националният форум DESIGN>PEOPLE 2022

98

За седма поредна година Dibla ще представи иновациите в света на дизайна и ще даде добавена стойност на всички участници


Design>People е едно от най-важните събития в сферата на дизайна в България, което много хора от бранша асоциират със съчетание на полезна информация, добри контакти и много положителни емоции. Екипът на Dibla подготвя новото издание на Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн със селекция от подбрани фирми, които ще споделят ценен опит и знания, за да помогнат на всеки специалист в сферата на интериорния дизайн да надгради себе си и своите методи на работа.  

Форумът Design > People е ежегодна проява, представяща иновации и събираща най-добрите идеи и най-изявените таланти на едно място. Очакват ви динамична програма – работни обеди и вечери, много нова и полезна информация, актуални мостри и работни каталози от партньорите на Dibla, запомнящо се парти и летни спомени с полъха на морски бриз. В рамките на три дни (16-18 септември) домакин ще бъде хотел Emerald Resort & SPA***** в Равда.

На форума тази година екипът на Dibla ще представи всички новости, принципа за работа на dibla.com и как проектантите могат да се включат в него, за да достигнат до множество запитвания за поръчки от страната и чужбина. След генералния ъпдейт, който платформата направи, вече успешно работи с някои от дизайнерите, който ежедневно получават и реализират проекти на клиенти от dibla.com.

Участниците в Design>People 2022 ще имат възможност да се запознаят с новата визия и функции на професионалната платформа. След едногодишното тестване на новата функционалност „Възложи проект“ и положителните резултати беше създаден нов бизнес модел, който облагодетелства присъствието на проектантите в платформата, спомага за професионалното им развитие и дава възможност за улеснение в работата им, със специално селектирани продукти на подбрани марки в бранша за изпълнение на техните проекти. Новата концепция е изцяло насочена към привличането на възложители от страната и чужбина. Присъствието ви в Design>People ще ви даде информация как най-успешно можете да се възползвате от dibla.com и как да създадете и поддържате своя професионален профил.  

Представянето на най-новото издание на Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн в България“ е един от емблематичните за събитието моменти. Луксозната книга, представляваща уникална по рода си витрина на творчеството и успехите на най-добрите и изявени български дизайнери, е в лимитиран тираж, достигащ до заинтересовани хора в бранша – потенциални клиенти, партньори и контрагенти. От тази година планът за популяризация на каталога включва 100 нови обекта с голям поток от крайни потребители. Тази инициатива има за цел да повиши заинтересоваността на крайния потребител от интериорния бранш, представяйки му най-добрата селекция от интериорни проекти за годината, и да повиши имиджа и разпознаваемостта на всички проектанти, представени в емблематичното издание. Всеки от участниците в Design>People ще получи по един екземпляр от новото издание, веднага след премиерното му представяне.

Всеки проектант, който желае да бъде част от събитието, може да се запише чрез формуляр до 1 септември или до изчерпване на свободните места. Всички подробности вижте тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Представят различен поглед върху бункерите на столицата

Представят различен поглед върху бункерите на столицата

Събитието ще покаже как един успешен проект за вдъхване на нов живот на такова пространство може да промени начина, по който виждаме града и неговата история

Отличиха победителите в DIBLA DESIGN AWARDS 2023

Отличиха победителите в DIBLA DESIGN AWARDS 2023

Осмите годишни награди за интериорен дизайн се проведоха на 13 март

Отвори реставрираният Кръстник-Колчов хан в музей на открито "Етър"

Отвори реставрираният Кръстник-Колчов хан в музей на открито "Етър"

Емблематичната къща, в която доскоро се помещаваше администрацията, е преустроена в многофункционален музеен център, където ще се организират изложби и творчески занимания с деца и възрастни

В ход е продажбата на билети за изложенията ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

В ход е продажбата на билети за изложенията ВАКАНЦИЯ & СПА Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ

От 13 март двата международни формата стартират в Интер Експо Център

Водещият формат за едрогабаритна техника АТЕСТ ЕКСПО стартира на 3 април в Интер Експо Център

Водещият формат за едрогабаритна техника АТЕСТ ЕКСПО стартира на 3 април в Интер Експо Център

Изложението отново ще се проведе в сътрудничество с Архитектурно-строителна седмица, очаква ви и церемонията по награждаването на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023