СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Наближава Българска Строителна Седмица
 Facebook

Наближава Българска Строителна Седмица13.03.2013 / 09:30 - citybuild.bg

Специализираното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство привлича инвеститорски интерес и демонстрира тенденциите в бранша.

 

Авторитетният строителен форум Българска Строителна Седмица ще се проведе от 20 до 23 март за 13-и пореден път в Интер Експо Център - София и разширява обхвата на участващите фирми и компании. С над 116 изложители от общо 12 държави (в т.ч. 53 нови директни участници) традиционната среща на професионалистите в бранша ще представи иновациите в строителството и новите подходи.

 

 

Автомати за покривни хидроизолации, които намаляват значително разхода на материал, пестейки средства и усилия, последни модели на лазерно контролирани машини за изпълнение на безфугови бетонни настилки, решетъчни скари от фибростъкло, покрито с висококачествена пластмаса, са само част от иновативните и високотехнологични продукти, които ще бъдат демонстрирани на изложението.

 

Строителният бранш в страната намира успешно своите нови инвеститори и ще демонстрира на специализирания форум тенденциите и новите си насоки на развитие. Една от най-важните теми си остава енергийната ефективност. Мерките в тази област ще бъдат комбинирани с реновиране и подобряване на заобикалящата градска среда. Тези теми ще бъдат предмет на дискусия на традиционната вече конференция на изложението - BuildinGreen 2013.

 

Силно международно участие ще демонстрира тенденциите и новите технологии в индустрията. Специалисти от различни сфери ще имат възможност за осъществяване на важни бизнес контакти с фирми от България и чужбина. На форума се очаква и колективно гръцко участие.

 

В дните на професионалното изложение ще се проведе и третото издание наспециализирания салон ГеоЕкспо, както и първият салон BUILDING MARKET - изцяло ориентиран към крайния потребител, който ще предложи специализирани съвети във всяко звено на строително-ремонтните услуги. Интересно за всички посетители ще бъде и ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет.

 

Паралелно със строителния форум ще се проведе и второто издание на международното специализирано изложение AQUA-THERM за отопление, вентилация, климатизация, екологични технологии. Уникално и успешно събитие, което е отправна точка за индустрията, привлича професионалисти на ръководни позиции и събира доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

 

Предстои провеждането на дискусионна среща, тип „Работна закуска", на която организаторите от Агенция Булгарреклама ще срещнат представители на браншовите организации с представители на водещи медии, за да бъдат обсъдени наболелите проблеми на бранша. Темата ще е „Реалности и перспективи пред строителния бранш в България (след окото на кризата)".

 

Актуална информация за събитията следете на обновения сайт на изложението и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор