Платформата BUILDING COMPANION прави официален дебют в България

76

Чрез дигиталната база данни хората, желаещи да си построят собствен дом, могат бързо и лесно да открият подходящи партньори


Платформата BUILDING COMPANION е добре позната на потребителите в няколко европейски държави. Това е дигитална база данни, чрез която хората, желаещи да си построят собствен дом, могат бързо и лесно да открият подходящи партньори – проектанти с опит в еднофамилното жилищно строителство, изпълнители на строително-монтажни работи и доставчици на материали.

Екипът на платформата у нас се стреми BUILDING COMPANION да стане сцена, на която проектанти и строители да демонстрират професионалните си възможности и да получат заслужено признание от своята публика – хората, които инвестират в изграждането на собствена семейна къща. Представянето на партньорите е организирано така, че всички да са равнопоставени и да имат еднакви възможности за пълноценна изява. BUILDING COMPANION стартира с над 400 партньорски фирми.

Съдържанието на платформата не се изчерпва с предлагането на добре организирани бази данни с полезна информация и контакти за инвеститорите в еднофамилни къщи. Платформата предлага и галерия от избрани авторски проекти. В разнообразието от стилове и концепции потребителят може да открие този, който е най-близък до представата му за бъдещ дом и да се свърже с автора. Визуализациите на сградите са реалистични и са обработени от специалисти в дигиталното моделиране и фотореалистичния дизайн. Към всеки проект е приложена и анотация с описание на неговите характеристики, функционални възможности и естетически достойнства.

Платформата BUILDING COMPANION съдържа още колекции от специализирани издания, видеа и презентации за избора на материали, за техните свойства и за това как правилно да се вложат в строежа. Подбрани са и интересни статии за проектирането и изпълнението на еднофамилна къща – от първата копка до латекса. Екипът предоставя възможност на своите партньори да станат и автори и предоставят трибуна за тяхната изява с подходящи тематични текстове и снимки.

Присъединяването към базата данни на BUILDING COMPANION с проектанти и изпълнители е напълно безплатно. От професионалистите, желаещи да станат част от платформата, се очаква единствено да представят своята дейност и референциите си като бъдещ партньор – с изчерпателна и добре поднесена текстова информация, с атрактивни изображения и с конкретни конкурентни срокове за изпълнение на предлаганите услуги. С малко допълнителни усилия всеки партньор може да получи повече запитвания и реални поръчки от потребителите на BUILDING COMPANION, като се погрижи за своето конкурентно представяне. Особено ценно и рейтингово за един профил е редовното изпращане на изображения от нови проекти и снимки на завършени обекти.

Какво прави платформата различна от многобройните сайтове със строителна насоченост? Бързо действие, приятелска работна среда, богата база данни с почти интуитивна навигация. Разнообразна и отлично структурирана информация за всяка стъпка от осъществяването на строителните намерения. И многобройни възможности за среща с нови мотивирани клиенти.

Вижте подробности на www.building-companion.bg.

ОЩЕ НОВИНИ

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Профилната система, която осигурява лекота на използване, въздухопропускливост, водонепроницаемост, топло-, звукоизолация и защита от взлом, е идеална за концепции за спестяване на пространство

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Това са Къща „Плочата“ в Плевен и сградата на Българска академия на науките на пл. „Народно събрание“ в София

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

Влезте в света на новия лукс и иновациите с разказ за представянето на под-марката на събитието миналата година и очакването от предстоящото издание

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

Компанията инвестира своите опит и знания в развитието на младите бъдещи архитекти