Превърнете мечтата си за перфектна баня в реалност със серията GROHE SPA Colors

380

Гамата от 10 цвята и покрития ще ви даде безброй възможности, а качественото иновативно PVD покритие гарантира голяма устойчивост на материала на надраскване и потъмняване


Когато става въпрос за перфектен дизайн на баня, водещ трябва да бъде вашият личен стил. Комбинацията от дизайнерски линии и ексклузивни цветове на GROHE ви дават пълна свобода на избор за перфектно изразяване на вашата индивидуалност.

Независимо дали харесвате блестящи или матирани, модерни, цветни покрития или класически хром, с GROHE може да сте сигурни, че избраните от вас покрития ще са издръжливи и ще може да им се радвате дълги години напред.

Внимателно подбраната гама от 10 цвята и покрития ще ви даде безброй възможности за допълване на вашия интериорен дизайн. Но има нещо повече от това - новите цветове на компанията предлагат и GROHE PVD качество. Това изключителното покритие гарантира както уникален цвят, така и голяма устойчивост на материала на надраскване и потъмняване.  

GROHE SPA цветовете не се ръководят от модата. Те отварят нови измерения за изразяване на вашия стил в дизайна на банята. Координираната концепция за нея е възможна благодарение на съответните цветови варианти във всички категории продукти.

Когато става въпрос за правилно съчетаване на смесители, аксесоари и керамика, изборът на цветове играе съществена роля, но високоустойчивите покрития имат превес при избора. Иновативното PVD покритие и модерните технологии гарантират качество и дълъг живот на продуктите.

PVD означава Physical Vapor Deposition. Това е иновативна технология, която води началото си от космическа програма. Процесът включва използването на специална вакуумна камера, където се изпаряват или йонизират метални или неметални материали, които след това се отлагат върху повърхността на предмета, който се покрива. Прилагането на тънък слой чрез PVD технология осигурява по-голяма издръжливост на повърхността на продукта, устойчивост на надрасквания, корозия и избледняване на цвета. Технологията осигурява ярки и устойчиви цветове, които запазват своята красота и блестящ вид през годините. Като начало всички цветове с PVD покритие са еднакви поради абсолютната равномерност на всеки слой. За разлика от нормалните галванизирани покрития с тяхната ограничена гама от цветове, PVD покритията на GROHE ви предлагат гъвкавост и избор от цветни комбинации.  

SUPERSTEEL

Съвременен дизайн. Постигнете изискан външен вид с този матов завършек, който не само се съчетава със стомана, но е и идеалният спътник за светъл мрамор, бетон и средно тонирано дърво. С GROHE не се налага да правите компромис - може да имате изискан и едновременно издръжлив дизайн на банята, подходящ за вас.

WARM SUNSET

Приятно докосване до индивидуален лукс. Топлите нотки на цвета Warm Sunset подчертават оригиналния дизайн на банята и добавят изтънченост. Съчетава се добре с тъмни камъни, мрамор или бетон, а PVD гарантира покритие, което е три пъти по-твърдо и десет пъти по-устойчиво на надраскване в сравнение с хромовото покритие. Процесът позволява на GROHE да предлага и по-широка гама от цветове.

COOL SUNRISE

Ярко изразяване. Изключителен блясък, изтънченост и класически лукс, съчетан с модерен винтидж стил. Подходящо е да се комбинира с тъмни, светли и бели интериори. Със своята обширна гама от размери, цветове и покрития новата серия Essence ще ви накара да се почувствате разглезени откъм богатия избор.

PHANTOM BLACK

Този цвят прави силен контраст към бляскаво-бялата или хромирана концепция на вашата баня. Матово-черното покритие създава изискан и балансиран външен вид. Благодарение на техниката за лаково покритие, всички продукти в този цвят са изключително устойчиви на избледняване и надраскване. По този цвят остават и по-малко видими отпечатъци от пръсти, благодарение на специалното му покритие. Той се съчетава добре със бетон или светло дърво.

ОЩЕ НОВИНИ

Лепило-шпакловката за минерална вата WAT 500 е с отлично сцепление към различни строителни основи

Лепило-шпакловката за минерална вата WAT 500 е с отлично сцепление към различни строителни основи

Хидрофобният продукт на ТЕРАЗИД е устойчив на климатични условия, предпазва топлоизолационния слой от механични наранявания и има висока паропропускливост

Екипът на ЕТЕМ се срещна с партньорите си от цялата страна

Екипът на ЕТЕМ се срещна с партньорите си от цялата страна

Компанията представи изцяло нова възможност за избор на алуминиеви системи с прахови покрития Клас 2

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Новата система за плъзгащи се врати и прозорци VEKAMOVE 76 разширява портфолиото на VEKA

Профилната система, която осигурява лекота на използване, въздухопропускливост, водонепроницаемост, топло-, звукоизолация и защита от взлом, е идеална за концепции за спестяване на пространство

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Два български обекта са номинирани в международния конкурс Baumit Life Challenge

Това са Къща „Плочата“ в Плевен и сградата на Българска академия на науките на пл. „Народно събрание“ в София

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност