СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Провежда се конкурс „И децата го могат“
 Facebook

Провежда се конкурс „И децата го могат“26.04.2021 / 11:27 - CityBuild.bg

Той събира от тях идеи за доброволчески акции на местата за игра и спорт в София.

 

 

Сдружение "Безопасни детски площадки" търси конкретни инициативи на деца и младежи за промяна на средата за игра и спорт в София. То ще подкрепи най-добрите и реализуеми идеи и доброволчески акции в столицата, като осигури съдействие от съответния район и заедно работи по проекта или инициативата. Приемат се всякакви идеи за промяна на площадката за игра, на игрището за спорт или на двора на училището - от почистване на игрището за баскетбол или футбол или на площадката за игра, за засаждане на цветя, за лек ремонт, за тематични графити...

 

Условието е идеята да бъде представена под формата на текст, снимки, видео - от дете или деца на възраст от 10 до 18 години. Най-добрите три проекта ще получат и предметни награди, ще бъдат наградени и активните родители, които подкрепят децата си. Идеите на децата трябва да се изпратят по електронната поща на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com до 3 май включително.

 

И децата го могат“ се организира в рамките на проект „Аз съм промяната“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ в партньорство с район „Слатина“, Столична община. Инициативата сe финансира от програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София. Ако имате въпроси и за подробности, търсете Мая Цанева или Стилияна Тодорова, на имейл адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com.

 

 
още от Новини

още от Любопитно