Саморазливните подови замазки на ТЕРАЗИД – с още по-кратки срокове на съхнене

277

Замазките са със специална формула за полагане при подово отопление 


Почти всички интериорни подови покрития изискват равна и здрава основа, върху която да бъдат положени. Като производител на саморазливни подове ТЕРАЗИД предлага на своите клиенти висококачествените продукти от серията Nivelor – саморазливни замазки с различни характеристики - както в състава, така и в предназначението им. Условно те могат да бъдат разделени на две основни групи - на циментова и на сулфатна основа.

През последните години системите за подово отопление се радват на изключителна популярност и то не без основание. Предимствата, които ни дава този вид отопление, са безспорни. Равномерно разпределение на топлината, енергийна ефективност, спестяване на пространство, намаляване на възможностите за появата на мухъл и други. Най-сигурният и оптимален начин да се изгради една цялостна система за подово отопление - от полагането на тръбите до интериорното покритие, е саморазливната подова настилка. Тя е основен елемент от системата, който осигурява едновременно нейната защита, стабилност и равнинност. Следвайки тенденциите и развитието на технологиите за подово отопление, ТЕРАЗИД създаде последните два продукта от серията Nivelor – сулфатните саморазливни подове Nivelor Max 20C и Nivelor CS-20.

NIVELOR MAX 20C е саморазливна подова замазка за вътрешно приложение. Представлява суха смес на калциево-сулфатна основа с добавени минерални пълнители и полимерни добавки. Продуктът се използва за изравняване на подове от различни строителни основи като цимент, бетон, калциево-сулфатни, магнезитни повърхности и други в закрити помещения. Високата топлопроводност на замазката я прави изключително подходяща за създаването на равни и здрави покрития върху системи за подово отопление. NIVELOR MAX 20C се характеризира с голяма прецизност при разстилането, кратки срокове на изсъхване и висока устойчивост на износване, както и с възможност за нанасяне на големи площи, с минимална дебелина на полагане 25 мм.

Тъй като калциево-сулфатните замазки не се препоръчват за помещения със средно и високо влагонатоварване, при работа в бани и други мокри помещения ТЕРАЗИД предлага използването на циментово-сулфатния саморазливен под NIVELOR CS-20. И той, както и Nivelor Max 20C, са изключително подходящи за нанасяне с машина, което в случая е и най-оптималният вариант от гледна точка на по-лесната работа и спестяване на време.

Високите топлопроводност и якост на огъване на замазката NIVELOR CS-20 я правят изключително подходяща за равни и здрави покрития върху системи за водно подово отопление. Характеризира се с отлична разливна способност, добра еластичност и висока устойчивост на износване и натиск, както и с възможност за нанасяне на големи площи. Замазката е подходяща за полагане както в жилищни сгради, така и в обществени, като училища, офиси, болници и други закрити помещения. Позволява последващо полагане на различни подови настилки като керамични и каменни плочки, PVC, паркет и други, след стриктна проверка на остатъчната влага спрямо нормативните изисквания.

Достъпните цени на продуктите от серията NIVELOR, в комбинация с високото качество и опцията за доставка на големи количества директно на обекта, както и възможността да се полагат с машина, нареждат саморазливните замазки на ТЕРАЗИД сред най-предпочитаните в България. Вижте повече тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Целта е да се постигне по-добър контрол на качеството, да се подобрят условията на труд, да се повиши производителността и да се намалят разходите

Шоурумът на ЕТЕМ в Пловдив получи престижна награда DIBLA DESIGN AWARDS

Шоурумът на ЕТЕМ в Пловдив получи престижна награда DIBLA DESIGN AWARDS

Отличията за интериорен и продуктов дизайн са авторитетна оценка за професионализъм и талант

Новите PVC системи FocusIng и Perfect от Schüco бяха представени на Fensterbau Frontale 2024

Новите PVC системи FocusIng и Perfect от Schüco бяха представени на Fensterbau Frontale 2024

Изложението се проведе между 19 и 22 март в Нюрнберг, Германия

На Световния ден на водата GROHE отправя глобален призив за нейното опазване

На Световния ден на водата GROHE отправя глобален призив за нейното опазване

Една от водещите световни марки за цялостни решения за баня и кухненско оборудване предлага иновативните решения, необходими за справяне с този проблем

Профилинк е с нова корпоративна идентичност и става част от индустриалната група LINKIN

Профилинк е с нова корпоративна идентичност и става част от индустриалната група LINKIN

След повече от 30 години лидерство компанията е готова да покори международния пазар с нов индустриален бранд и ново продуктово портфолио

Индустриален стил за жилищни помещения от Hörmann - плъзгащи се врати с лофт дизайн от стомана и стъкло

Индустриален стил за жилищни помещения от Hörmann - плъзгащи се врати с лофт дизайн от стомана и стъкло

Групата предлага елегантно висококачествено решение за съвременно разпределение на помещенията