СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
В Силистра провеждат фотоконкурс за ученици "Градът край реката"
 Facebook

В Силистра провеждат фотоконкурс за ученици "Градът край реката"16.06.2021 / 14:30 - CityBuild.bg

Крайният срок за участие е 30 юни.

 

Фотоконкурсът е посветен на Седмицата на река Дунав /28 юни - 5 юли/ и се провежда по инициатива на Ученическия парламент в Силистра с подкрепата на Общината и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Целта е младите хора да уловят във фотографски кадър интересни мигове, места за отдих, знакови пространства - училищни дворове, класни стаи, културни сгради и обекти, красива природа, знакови елементи от градската среда.

 

 

Право на участие в конкурса имат ученици и младежи на възраст от 14 до 18 години. Фотографиите трябва да са направени през 2021 година, да не са използвани в други конкурси и да не са допълнително художествено обработвани.

 

Жури ще оцени снимките по критериите художественост на творбите, композиция, придържане към основните фотографски правила за композиция. Най-добрите 50 фотоса ще бъдат отпечатани във формат А4 и ще бъдат разположени в Заседателната зала на Община Силистра. Снимките ще могат да бъдат намерени и във Facebook страницата на Община Силистра след приключване на конкурса.

 

Ще бъдат присъдени следните награди: за I-во място - предметна награда на стойност 100 лв., за II-ро място - предметна награда на стойност 70 лв., а за III-то място - предметна награда на стойност 50,00 лв. Ще има и три поощрения - предметна награда, всяка на стойност 30 лв. Победителите ще получат наградите на събитие, посветено на р. Дунав.

 

 
още от Новини

още от АРТ